Publicacións (42) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2004

  1. "Etiquetado de marcas" de fabricante y distribuidor II.: Conservas de pescados, adecuación a las Reglamentaciones vigentes.

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 358, pp. 43-52

  2. A mathematical model for glucose oxidase kinetics, including inhibitory, deactivant and diffusional effects, and their interactions

    Enzyme and Microbial Technology, Vol. 34, Núm. 5, pp. 513-522

  3. Adecuación del etiquetado de alimentos ecológicos a la normativa vigente en España

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 3, pp. 211-220

  4. Alimentación colectiva en un centro de preescolar

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 11, Núm. 4, pp. 95-99

  5. Alimentos de desayuno: evaluación de su etiquetado

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 11, Núm. 3, pp. 82-90

  6. Analysis of nonylphenol polyethoxylates and their metabolites in water samples by high-performance liquid chromatography with electrospray mass spectrometry detection

    Water Science and Technology, Vol. 50, Núm. 5, pp. 157-163

  7. Applying Supersaturated Experimental Designs to Study of Composite Sampling for Monitoring Pesticide Residues in Water

    LC-GC North America, Vol. 22, Núm. 3, pp. 272-286

  8. Comparison of strategies for extraction of high molecular weight polycyclic aromatic hydrocarbons from drinking waters

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 23, pp. 6897-6903

  9. Composition of varieties of chestnuts from Galicia (Spain)

    Food Chemistry, Vol. 84, Núm. 3, pp. 401-404

  10. Decomposition of microcystin-LR, microcystin-RR, and microcystin-YR in water samples submitted to in vitro dissolution tests

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 19, pp. 5933-5938

  11. Determination of aromatic descriptors of Touriga Nacional wines by sensory descriptive analysis

    Flavour and Fragrance Journal, Vol. 19, Núm. 4, pp. 298-302

  12. Determination of sulfamethazine in milk by solid phase extraction and liquid chromatographic separation with ultraviolet detection

    Food Control, Vol. 15, Núm. 5, pp. 375-378

  13. Determining Partition Constants of Polar Organic Molecules between the Oil/Interfacial and Water/Interfacial Regions in Emulsions: A Combined Electrochemical and Spectrometric Method

    Langmuir, Vol. 20, Núm. 8, pp. 3047-3055

  14. Development of a rapid method based on solid-phase extraction and liquid chromatography with ultraviolet absorbance detection for the determination of polyphenols in alcohol-free beers

    Journal of Chromatography A, Vol. 1054, Núm. 1-2, pp. 175-180

  15. Development of fast thermal programs in electrothermal atomic absorption spectrometry using hot injection and removal of the ashing stage for determination of heavy metals in sequential extracts from sediments

    Analytica Chimica Acta, Vol. 508, Núm. 2, pp. 217-223

  16. Direct coupling of solid phase microextraction and quartz tube-atomic absorption spectrometry for selective and sensitive determination of methylmercury in seafood: An assessment of chloride and hydride generation

    Journal of Analytical Atomic Spectrometry, Vol. 19, Núm. 2, pp. 250-254

  17. Efecto de la nisina en las propiedades superficiales de envases alimentarios activos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 23, Núm. 196, pp. 59-61

  18. Effects of seven yeast strains on the volatile composition of Palomino wines

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 39, Núm. 1, pp. 61-69

  19. Enzymatic Hydrolysis of Chestnut Purée: Process Optimization Using Mixtures of α-Amylase and Glucoamylase

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 10, pp. 2907-2914

  20. Etiquetado de productos lácteos de marcas de fabricante y distribuidor: adecuación a las reglamentaciones vigentes

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 354, pp. 103-114