Publicacións (80) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2009

  1. A review of synthetic polymer characterization by pyrolysis-GC-MS

    Chromatographia, Vol. 70, Núm. 3-4, pp. 339-348

  2. A review on the use of cyclodextrins in foods

    Food Hydrocolloids, Vol. 23, Núm. 7, pp. 1631-1640

  3. AMYLASE PRODUCTION BY ASPERGILLUS ORYZAE IN SUBMERGED AND SOLID STATE FERMENTATIONS

    BIOCHEMICAL ENGINEERING (NOVA SCIENCE PUBLISHERS, INC), pp. 185-205

  4. ANYL 30-Development and application of an immunochemical-based extraction method for the analysis of aquatic biotoxins in biological matrices

    ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY

  5. Analytical evaluation of a cup-horn sonoreactor used for ultrasound-assisted extraction of trace metals from troublesome matrices

    Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 64, Núm. 9, pp. 874-883

  6. Assessment of relevant factors influencing lipolytic enzyme production by Thermus thermophilus HB27 in laboratory-scale bioreactors

    Chemical Engineering and Technology, Vol. 32, Núm. 4, pp. 606-612

  7. Behaviour of thermal waters through granite rocks based on residence time and inorganic pattern

    Journal of Hydrology, Vol. 373, Núm. 3-4, pp. 329-336

  8. Biodisponibilidad de calcio y magnesio en suelos de viñedo abonados con diferentes fertilizantes orgánicos

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

  9. Calidad de la dieta de universitarios de Orense

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 16, Núm. 1, pp. 23-30

  10. Características aromáticas y sensoriales de licores obtenidos por maceración de mirabel ("Prunus domestica" L. var. syriaca) en aguardiente o en etanol de origen agrícola

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

  11. Características cromáticas de vinos tintos y blancos de Galicia

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

  12. Comparative effects of natural and synthetic diallyl disulfide on apoptosis of human breast-cancer MCF-7 cells

    Biotechnology and Applied Biochemistry, Vol. 52, Núm. 2, pp. 113-119

  13. Comparative performance of extraction strategies for polycyclic aromatic hydrocarbons in peats

    Journal of Chromatography A, Vol. 1216, Núm. 27, pp. 5235-5241

  14. Comparative study of matrices for their use in the rapid screening of anabolic steroids by matrix-assisted laser desorption/ionisation time-of-flight mass spectrometry

    Rapid Communications in Mass Spectrometry, Vol. 23, Núm. 12, pp. 1783-1791

  15. Composición volátil de los vinos elaborados con las variedades Sousón, Merenzao y Brancellao (vendimia de 2007)

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

  16. Compuestos fenólicos y estabilidad de color en vinos de Vinhao

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

  17. Detachment of sprayed colloidal copper oxychloride-metalaxyl fungicides by a shallow water flow

    Pest Management Science, Vol. 65, Núm. 6, pp. 615-623

  18. Determination of metalaxyl and identification of adjuvants in wettable powder pesticide technical formulas

    Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 394, Núm. 6, pp. 1535-1544

  19. Determination of taxifolin in Polygonum orientale and study on its antioxidant activity

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 22, Núm. 2, pp. 154-157

  20. Determination of yessotoxins and pectenotoxins in shellfish by capillary electrophoresis-electrospray ionization-mass spectrometry

    Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, Vol. 26, Núm. 2, pp. 221-228