Departamento
Química analítica e alimentaria
Publicacións (42) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2004
-
"Etiquetado de marcas" de fabricante y distribuidor II.: Conservas de pescados, adecuación a las Reglamentaciones vigentes.
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 358, pp. 43-52
-
A mathematical model for glucose oxidase kinetics, including inhibitory, deactivant and diffusional effects, and their interactions
Enzyme and Microbial Technology, Vol. 34, Núm. 5, pp. 513-522
-
Adecuación del etiquetado de alimentos ecológicos a la normativa vigente en España
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 3, pp. 211-220
-
Alimentación colectiva en un centro de preescolar
ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 11, Núm. 4, pp. 95-99
-
Alimentos de desayuno: evaluación de su etiquetado
ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 11, Núm. 3, pp. 82-90
-
Analysis of nonylphenol polyethoxylates and their metabolites in water samples by high-performance liquid chromatography with electrospray mass spectrometry detection
Water Science and Technology, Vol. 50, Núm. 5, pp. 157-163
-
Applying Supersaturated Experimental Designs to Study of Composite Sampling for Monitoring Pesticide Residues in Water
LC-GC North America, Vol. 22, Núm. 3, pp. 272-286
-
Comparison of strategies for extraction of high molecular weight polycyclic aromatic hydrocarbons from drinking waters
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 23, pp. 6897-6903
-
Composition of varieties of chestnuts from Galicia (Spain)
Food Chemistry, Vol. 84, Núm. 3, pp. 401-404
-
Decomposition of microcystin-LR, microcystin-RR, and microcystin-YR in water samples submitted to in vitro dissolution tests
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 19, pp. 5933-5938
-
Determination of aromatic descriptors of Touriga Nacional wines by sensory descriptive analysis
Flavour and Fragrance Journal, Vol. 19, Núm. 4, pp. 298-302
-
Determination of sulfamethazine in milk by solid phase extraction and liquid chromatographic separation with ultraviolet detection
Food Control, Vol. 15, Núm. 5, pp. 375-378
-
Determining Partition Constants of Polar Organic Molecules between the Oil/Interfacial and Water/Interfacial Regions in Emulsions: A Combined Electrochemical and Spectrometric Method
Langmuir, Vol. 20, Núm. 8, pp. 3047-3055
-
Development of a rapid method based on solid-phase extraction and liquid chromatography with ultraviolet absorbance detection for the determination of polyphenols in alcohol-free beers
Journal of Chromatography A, Vol. 1054, Núm. 1-2, pp. 175-180
-
Development of fast thermal programs in electrothermal atomic absorption spectrometry using hot injection and removal of the ashing stage for determination of heavy metals in sequential extracts from sediments
Analytica Chimica Acta, Vol. 508, Núm. 2, pp. 217-223
-
Direct coupling of solid phase microextraction and quartz tube-atomic absorption spectrometry for selective and sensitive determination of methylmercury in seafood: An assessment of chloride and hydride generation
Journal of Analytical Atomic Spectrometry, Vol. 19, Núm. 2, pp. 250-254
-
Efecto de la nisina en las propiedades superficiales de envases alimentarios activos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 23, Núm. 196, pp. 59-61
-
Effects of seven yeast strains on the volatile composition of Palomino wines
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 39, Núm. 1, pp. 61-69
-
Enzymatic Hydrolysis of Chestnut Purée: Process Optimization Using Mixtures of α-Amylase and Glucoamylase
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 10, pp. 2907-2914
-
Etiquetado de productos lácteos de marcas de fabricante y distribuidor: adecuación a las reglamentaciones vigentes
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 354, pp. 103-114