Departamento
Química analítica e alimentaria
Publicaciones (80) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2009
-
A review of synthetic polymer characterization by pyrolysis-GC-MS
Chromatographia, Vol. 70, Núm. 3-4, pp. 339-348
-
A review on the use of cyclodextrins in foods
Food Hydrocolloids, Vol. 23, Núm. 7, pp. 1631-1640
-
AMYLASE PRODUCTION BY ASPERGILLUS ORYZAE IN SUBMERGED AND SOLID STATE FERMENTATIONS
BIOCHEMICAL ENGINEERING (NOVA SCIENCE PUBLISHERS, INC), pp. 185-205
-
ANYL 30-Development and application of an immunochemical-based extraction method for the analysis of aquatic biotoxins in biological matrices
ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY
-
Analytical evaluation of a cup-horn sonoreactor used for ultrasound-assisted extraction of trace metals from troublesome matrices
Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 64, Núm. 9, pp. 874-883
-
Assessment of relevant factors influencing lipolytic enzyme production by Thermus thermophilus HB27 in laboratory-scale bioreactors
Chemical Engineering and Technology, Vol. 32, Núm. 4, pp. 606-612
-
Behaviour of thermal waters through granite rocks based on residence time and inorganic pattern
Journal of Hydrology, Vol. 373, Núm. 3-4, pp. 329-336
-
Biodisponibilidad de calcio y magnesio en suelos de viñedo abonados con diferentes fertilizantes orgánicos
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
-
Calidad de la dieta de universitarios de Orense
ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 16, Núm. 1, pp. 23-30
-
Características aromáticas y sensoriales de licores obtenidos por maceración de mirabel ("Prunus domestica" L. var. syriaca) en aguardiente o en etanol de origen agrícola
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
-
Características cromáticas de vinos tintos y blancos de Galicia
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
-
Comparative effects of natural and synthetic diallyl disulfide on apoptosis of human breast-cancer MCF-7 cells
Biotechnology and Applied Biochemistry, Vol. 52, Núm. 2, pp. 113-119
-
Comparative performance of extraction strategies for polycyclic aromatic hydrocarbons in peats
Journal of Chromatography A, Vol. 1216, Núm. 27, pp. 5235-5241
-
Comparative study of matrices for their use in the rapid screening of anabolic steroids by matrix-assisted laser desorption/ionisation time-of-flight mass spectrometry
Rapid Communications in Mass Spectrometry, Vol. 23, Núm. 12, pp. 1783-1791
-
Composición volátil de los vinos elaborados con las variedades Sousón, Merenzao y Brancellao (vendimia de 2007)
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
-
Compuestos fenólicos y estabilidad de color en vinos de Vinhao
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
-
Detachment of sprayed colloidal copper oxychloride-metalaxyl fungicides by a shallow water flow
Pest Management Science, Vol. 65, Núm. 6, pp. 615-623
-
Determination of metalaxyl and identification of adjuvants in wettable powder pesticide technical formulas
Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 394, Núm. 6, pp. 1535-1544
-
Determination of taxifolin in Polygonum orientale and study on its antioxidant activity
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 22, Núm. 2, pp. 154-157
-
Determination of yessotoxins and pectenotoxins in shellfish by capillary electrophoresis-electrospray ionization-mass spectrometry
Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, Vol. 26, Núm. 2, pp. 221-228