Publicacións (130) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2006

  1. A Lagrangian identification of major sources of Sahel moisture

    Geophysical Research Letters, Vol. 33, Núm. 18

  2. A new reaction pathway in the ester aminolysis catalyzed by glymes and crown ethers

    Journal of Organic Chemistry, Vol. 71, Núm. 11, pp. 4280-4285

  3. Adherencia bacteriana a materiales de recubrimiento en la industria alimentaria

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 25, Núm. 217, pp. 44-49

  4. Adsorption of nucleotides on β-cyclodextrin derivative grafted chitosan

    Macromolecular Research, Vol. 14, Núm. 4, pp. 443-448

  5. Advances in the manufacture, purification and applications of xylo-oligosaccharides as food additives and nutraceuticals

    Process Biochemistry, Vol. 41, Núm. 9, pp. 1913-1923

  6. Allelopathy and abiotic stress

    Allelopathy: A Physiological Process with Ecological Implications (Springer Netherlands), pp. 171-209

  7. Allelopathy: a physiological process with ecological implications

    Springer Netherlands, pp. 1-637

  8. Allergenic proteins in Urtica dioica, a member of the Urticaceae allergenic family

    Annals of Allergy, Asthma and Immunology, Vol. 97, Núm. 3, pp. 343-349

  9. Amylase production by Aspergillus niger in submerged cultivation on two wastes from food industries

    Journal of Food Engineering, Vol. 73, Núm. 1, pp. 93-100

  10. Antioxidant properties of ultrafiltration-recovered soy protein fractions from industrial effluents and their hydrolysates

    Process Biochemistry, Vol. 41, Núm. 2, pp. 447-456

  11. Análisis de la influencia de la concentración de albúmina en la viscoelasticidad de geles de surimi

    La investigación del Grupo Especializado de Termodinámica de las Reales Sociedades Españolas de Física y de Química: Volumen 3. Año 2006 (Real Sociedad Española de Física), pp. 33-40

  12. Aptitud de variedades de patata para su transformación en barritas prefritas

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 5, Núm. 3, pp. 189-194

  13. Aptitud de variedades de patatas para su transformación en chips

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 376, pp. 71-75

  14. Atmospheric transport towards the Iberian Peninsula in the 3- to 10-day range: Sources of middle-lived pollutants and aerosols

    TheScientificWorldJournal, Vol. 6, pp. 1041-1047

  15. Autohydrolysis of Arundo donax L., a kinetic assessment

    Industrial and Engineering Chemistry Research, Vol. 45, Núm. 26, pp. 8909-8920

  16. Avances en el diagnóstico de la diabetes mellitus

    Endocrinología (Universidade de Vigo), pp. 279-285

  17. Biometeorological characterization of the winter in north-west Spain based on Alnus pollen flowering

    Grana, Vol. 45, Núm. 4, pp. 288-296

  18. C to N ratio strongly affects population structure of Eisenia fetida in vermicomposting systems

    European Journal of Soil Biology, Vol. 42, Núm. SUPPL. 1

  19. Carbofuran sorption kinetics by corn crop soils

    Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 77, Núm. 2, pp. 267-273

  20. Cell cycle analyses for understanding growth inhibition

    Allelopathy: A Physiological Process with Ecological Implications (Springer Netherlands), pp. 141-156