Centro
Facultad de Ciencias
Publicaciones (128) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2006
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A Lagrangian identification of major sources of Sahel moisture
Geophysical Research Letters, Vol. 33, Núm. 18
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A new reaction pathway in the ester aminolysis catalyzed by glymes and crown ethers
Journal of Organic Chemistry, Vol. 71, Núm. 11, pp. 4280-4285
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Adherencia bacteriana a materiales de recubrimiento en la industria alimentaria
Alimentación, equipos y tecnología, Año 25, Núm. 217, pp. 44-49
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Adsorption of nucleotides on β-cyclodextrin derivative grafted chitosan
Macromolecular Research, Vol. 14, Núm. 4, pp. 443-448
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Advances in the manufacture, purification and applications of xylo-oligosaccharides as food additives and nutraceuticals
Process Biochemistry, Vol. 41, Núm. 9, pp. 1913-1923
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Allelopathy and abiotic stress
Allelopathy: A Physiological Process with Ecological Implications (Springer Netherlands), pp. 171-209
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Allelopathy: a physiological process with ecological implications
Springer Netherlands, pp. 1-637
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Allergenic proteins in Urtica dioica, a member of the Urticaceae allergenic family
Annals of Allergy, Asthma and Immunology, Vol. 97, Núm. 3, pp. 343-349
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Amylase production by Aspergillus niger in submerged cultivation on two wastes from food industries
Journal of Food Engineering, Vol. 73, Núm. 1, pp. 93-100
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Antioxidant properties of ultrafiltration-recovered soy protein fractions from industrial effluents and their hydrolysates
Process Biochemistry, Vol. 41, Núm. 2, pp. 447-456
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Análisis de la influencia de la concentración de albúmina en la viscoelasticidad de geles de surimi
La investigación del Grupo Especializado de Termodinámica de las Reales Sociedades Españolas de Física y de Química: Volumen 3. Año 2006 (Real Sociedad Española de Física), pp. 33-40
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Aptitud de variedades de patata para su transformación en barritas prefritas
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 5, Núm. 3, pp. 189-194
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Aptitud de variedades de patatas para su transformación en chips
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 376, pp. 71-75
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Atmospheric transport towards the Iberian Peninsula in the 3- to 10-day range: Sources of middle-lived pollutants and aerosols
TheScientificWorldJournal, Vol. 6, pp. 1041-1047
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Autohydrolysis of Arundo donax L., a kinetic assessment
Industrial and Engineering Chemistry Research, Vol. 45, Núm. 26, pp. 8909-8920
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Avances en el diagnóstico de la diabetes mellitus
Endocrinología (Universidade de Vigo), pp. 279-285
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Biometeorological characterization of the winter in north-west Spain based on Alnus pollen flowering
Grana, Vol. 45, Núm. 4, pp. 288-296
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C to N ratio strongly affects population structure of Eisenia fetida in vermicomposting systems
European Journal of Soil Biology, Vol. 42, Núm. SUPPL. 1
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Carbofuran sorption kinetics by corn crop soils
Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 77, Núm. 2, pp. 267-273
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Cell cycle analyses for understanding growth inhibition
Allelopathy: A Physiological Process with Ecological Implications (Springer Netherlands), pp. 141-156