Centro de investigación
CISPAC
Artigos (30) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2011
-
A review on the fate of pesticides during the processes within the food-production Chain
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 51, Núm. 2, pp. 99-114
-
Adsorption and desorption kinetics of carbofuran in acid soils
Journal of Hazardous Materials, Vol. 190, Núm. 1-3, pp. 159-167
-
Application of new fungicides under good agricultural practices and their effects on the volatile profile of white wines
Food Research International, Vol. 44, Núm. 1, pp. 397-403
-
Benchmarking en responsabilidad social corporativa. El caso de las empresas gallegas
Management Letters / Cuadernos de Gestión, Vol. 11, Núm. 1, pp. 101-120
-
Burning Down the Little House on the Prairie: Asian Pioneers in Contemporary North America
Atlantis: Revista de la Asociación Española de Estudios Anglo-Norteamericanos, Vol. 33, Núm. 2, pp. 27-41
-
Changes in antioxidant flavonoids during freeze-drying of red onions and subsequent storage
Food Control, Vol. 22, Núm. 7, pp. 1108-1113
-
Characterisation and preliminary quantification of the methane reservoir in a coastal sedimentary source: San Simón Bay, Ría de Vigo, NW Spain
Estuarine, Coastal and Shelf Science, Vol. 91, Núm. 2, pp. 232-242
-
Comparison of sanitizing technologies on the quality appearance and antioxidant levels in onion slices
Food Control, Vol. 22, Núm. 12, pp. 2052-2058
-
Comportamiento y perfil de los consumidores de series de ficción y otros productos audiovisuales en el siglo XXI
Vivat Academia, Núm. 117, pp. 47-62
-
Decay of fungicide residues during vinification of white grapes harvested after the application of some new active substances against downy mildew
Food Chemistry, Vol. 125, Núm. 2, pp. 549-560
-
Distribution of polychlorinated biphenyls in both products and by-products of a mussel shell incinerator facility
Environmental Science and Pollution Research, Vol. 18, Núm. 7, pp. 1139-1146
-
Efectos socioeconómicos do actual proceso demográfico en Galicia
Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 20, Núm. 2, pp. 31-52
-
Effect of meteorological conditions on antioxidant flavonoids in Portuguese cultivars of white and red onions
Food Chemistry, Vol. 124, Núm. 1, pp. 303-308
-
El sector audiovisual como consumo de ocio en la nueva era: la televisión un medio todavía en auge
Redmarka: revista académica de marketing aplicado, Núm. 7, pp. 33-60
-
El turismo activo o de aventura como componente destacado del turismo de naturaleza: análisis de la oferta en Galicia
Gran Tour, Núm. 4, pp. 8-31
-
El turismo de salud y el uso terapéutico del agua
Estudios y perspectivas en turismo, Vol. 20, Núm. 2, pp. 462-477
-
Flavonoids changes in fresh-cut onions during storage in different packaging systems
Food Chemistry, Vol. 124, Núm. 2, pp. 652-658
-
From brand placement to tourism product placement: fiction series as promotional support of tourism destinations
Enlightening Tourism: a pathmaking journal, Núm. 2, pp. 114-136
-
Gestión proactiva de crisis en el turismo: una experiencia de estudio en Galicia
Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 9, Núm. 2, pp. 279-289
-
Guía para propietarios de terreos eólicos
Cerna: Revista galega de ecoloxía e medio ambiente, Núm. 65, pp. 14-15