Artigos (30) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2011

  1. A review on the fate of pesticides during the processes within the food-production Chain

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 51, Núm. 2, pp. 99-114

  2. Adsorption and desorption kinetics of carbofuran in acid soils

    Journal of Hazardous Materials, Vol. 190, Núm. 1-3, pp. 159-167

  3. Application of new fungicides under good agricultural practices and their effects on the volatile profile of white wines

    Food Research International, Vol. 44, Núm. 1, pp. 397-403

  4. Benchmarking en responsabilidad social corporativa. El caso de las empresas gallegas

    Management Letters / Cuadernos de Gestión, Vol. 11, Núm. 1, pp. 101-120

  5. Burning Down the Little House on the Prairie: Asian Pioneers in Contemporary North America

    Atlantis: Revista de la Asociación Española de Estudios Anglo-Norteamericanos, Vol. 33, Núm. 2, pp. 27-41

  6. Changes in antioxidant flavonoids during freeze-drying of red onions and subsequent storage

    Food Control, Vol. 22, Núm. 7, pp. 1108-1113

  7. Characterisation and preliminary quantification of the methane reservoir in a coastal sedimentary source: San Simón Bay, Ría de Vigo, NW Spain

    Estuarine, Coastal and Shelf Science, Vol. 91, Núm. 2, pp. 232-242

  8. Comparison of sanitizing technologies on the quality appearance and antioxidant levels in onion slices

    Food Control, Vol. 22, Núm. 12, pp. 2052-2058

  9. Comportamiento y perfil de los consumidores de series de ficción y otros productos audiovisuales en el siglo XXI

    Vivat Academia, Núm. 117, pp. 47-62

  10. Decay of fungicide residues during vinification of white grapes harvested after the application of some new active substances against downy mildew

    Food Chemistry, Vol. 125, Núm. 2, pp. 549-560

  11. Distribution of polychlorinated biphenyls in both products and by-products of a mussel shell incinerator facility

    Environmental Science and Pollution Research, Vol. 18, Núm. 7, pp. 1139-1146

  12. Efectos socioeconómicos do actual proceso demográfico en Galicia

    Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 20, Núm. 2, pp. 31-52

  13. Effect of meteorological conditions on antioxidant flavonoids in Portuguese cultivars of white and red onions

    Food Chemistry, Vol. 124, Núm. 1, pp. 303-308

  14. El sector audiovisual como consumo de ocio en la nueva era: la televisión un medio todavía en auge

    Redmarka: revista académica de marketing aplicado, Núm. 7, pp. 33-60

  15. El turismo activo o de aventura como componente destacado del turismo de naturaleza: análisis de la oferta en Galicia

    Gran Tour, Núm. 4, pp. 8-31

  16. El turismo de salud y el uso terapéutico del agua

    Estudios y perspectivas en turismo, Vol. 20, Núm. 2, pp. 462-477

  17. Flavonoids changes in fresh-cut onions during storage in different packaging systems

    Food Chemistry, Vol. 124, Núm. 2, pp. 652-658

  18. From brand placement to tourism product placement: fiction series as promotional support of tourism destinations

    Enlightening Tourism: a pathmaking journal, Núm. 2, pp. 114-136

  19. Gestión proactiva de crisis en el turismo: una experiencia de estudio en Galicia

    Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 9, Núm. 2, pp. 279-289

  20. Guía para propietarios de terreos eólicos

    Cerna: Revista galega de ecoloxía e medio ambiente, Núm. 65, pp. 14-15