Instituto
Agroecolox
Publicacións (44) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2000
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'Quesucos de Liebana' cheese from cow's milk: Biochemical changes during ripening
Food Chemistry, Vol. 70, Núm. 2, pp. 227-233
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A survey on the microbiological changes during the manufacture of dry-cured lacón, a Spanish traditional meat product
Journal of Applied Microbiology, Vol. 89, Núm. 6, pp. 1018-1026
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Adhesion of Aeromonas salmonicida to materials used in aquaculture
Bulletin of the European Association of Fish Pathologists, Vol. 20, Núm. 2, pp. 77-82
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Analysis of benzo[a]pyrene in spiked fatty foods by second derivative synchronous spectrofluorimetry after microwave-assisted treatment of samples
Food Additives and Contaminants, Vol. 17, Núm. 12, pp. 957-964
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Análisis microbiológico de productos de confitería: turrones y mazapanes
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 312, pp. 101-104
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Análisis microbiológico de un producto de confitería: caramelos duros
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 311, pp. 121-124
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Attachment of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes to stainless steel, rubber and polytetrafluorehtylene: The influence of free energy and the effect of commercial sanitizers
Food Microbiology, Vol. 17, Núm. 4, pp. 439-447
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Biochemical Characteristics of Two Spanish Traditional Dry-cured Sausage Varieties: Androlla and Botillo
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 13, Núm. 5, pp. 809-817
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Calidad microbiológica de miel artesana. Indicadores de contaminación no incluidos en la legislación
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 310, pp. 71-76
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Caracterización de la fracción lipídica de tres variedades de embutidos crudo-curados comercializados en el mercado español: coppa, salchichón y salami
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 317, pp. 95-98
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Comparison between sequential extraction procedures and single extractions for metal partitioning in sewage sludge samples
Analyst, Vol. 125, Núm. 7, pp. 1353-1357
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Comparison of solvents for determination of monoterpenes in wine using liquid-liquid extraction
Chromatographia, Vol. 52, Núm. 11-12, pp. 798-802
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Control de calidad de medios de enriquecimiento para la detección y aislamiento de Salmonella spp
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 317, pp. 51-56
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Control de calidad en la elaboración de quesos
ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 8, pp. 17-23
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Determination of paraffins in food simulants and packaging materials by liquid chromatography with evaporative mass detection and identification of paraffin type by liquid chromatography/gas chromatography and Fourier transform infrared spectroscopy
Journal of AOAC International, Vol. 83, Núm. 2, pp. 311-319
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Determination, synthesis and survey of iodinated trihalomethanes in water treatment processes
Water Research, Vol. 34, Núm. 13, pp. 3380-3390
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Evaluación de la supervivencia del indicador fecal Escherichia coli en distintas aguas minero medicinales
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 312, pp. 19-22
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Evaluación microbiológica de aguas de bebidas embotelladas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 312, pp. 105-108
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Evaluation of extracts from Gevuina avellana hulls as antioxidants
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 9, pp. 3890-3897
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First isolation of Staphylococcus warneri, from diseased rainbow trout, Oncorhynchus mykiss (Walbaum), in Northwest Spain
Journal of Fish Diseases, Vol. 23, Núm. 4, pp. 295-298