Publicacións (53) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2005

  1. Adsorption-desorption dynamics of cyprodinil and fludioxonil in vineyard soils

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 14, pp. 5675-5681

  2. Analysis of nonylphenol polyethoxylates with 3 to 10 ethoxy units in water samples by normal-phase liquid chromatography with electrospray mass spectrometry detection

    Fresenius Environmental Bulletin, Vol. 14, Núm. 8, pp. 681-689

  3. Analytical phosphorus fractionation in sewage sludge and sediment samples

    Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 381, Núm. 4, pp. 873-878

  4. Antimicrobial activity of nisin adsorbed to surfaces commonly used in the food industry

    Journal of Food Protection, Vol. 68, Núm. 5, pp. 1012-1019

  5. Aptitud de variedades de patatas para la transformación industrial

    Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]

  6. Atrazine sorption dynamics in acid-surface soils

    Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 75, Núm. 2, pp. 264-271

  7. Composición físico-química de diferentes tipos de té de una marca comercial

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 368, pp. 80-83

  8. Compostos orgànics generats en la desinfecció de les aigües potables

    Revista de la Societat Catalana de Química, Núm. 6, pp. 39-48

  9. Cyanobacteria and microcystins occurrence in the Guadiana River (SW Spain)

    International Journal of Environmental Analytical Chemistry, Vol. 85, Núm. 7, pp. 461-474

  10. Dediazoniation in SDS/BuOH/H2O reverse micelles: Structural parameters, kinetics, and mechanism of the reaction

    Langmuir, Vol. 21, Núm. 7, pp. 2675-2681

  11. Determination of bisphenol F diglycidyl ether and related compounds by high-performance liquid chromatography/mass spectrometry [2]

    Rapid Communications in Mass Spectrometry

  12. Determination of carbamates and organophosphorus pesticides by SDME-GC in natural water

    Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 383, Núm. 4, pp. 557-561

  13. Determination of food dyes in soft drinks containing natural pigments by liquid chromatography with minimal clean-up

    Food Control, Vol. 16, Núm. 3, pp. 293-297

  14. Determination of methylmercury by electrothermal atomic absorption spectrometry using headspace single-drop microextraction with in situ hydride generation

    Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 60, Núm. 1, pp. 145-150

  15. Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in alcohol drinks and the identification of their potential sources

    Food Additives and Contaminants, Vol. 22, Núm. 9, pp. 791-797

  16. Development of a bioactive packaging cellophane using Nisaplin® as biopreservative agent

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 40, Núm. 2, pp. 106-110

  17. Direct simultaneous determination of Cu, Ni and Y in seawater using adsorptive cathodic stripping voltammetry with mixed ligands

    Electroanalysis, Vol. 17, Núm. 10, pp. 906-911

  18. Distribución de antioxidantes en emulsiones modelo de alimentos

    Coloides e interfases (Ediciones Universidad de Salamanca), pp. 133-138

  19. Efectos de micelas anionicas (SDS) sobre la reacción entre sales de arendiazonio y aminoácidos

    Coloides e interfases (Ediciones Universidad de Salamanca), pp. 453-456

  20. Estimación de las constantes de distribución de radicales naftilo en sistemas micelares aniónicos mediante técnicas electroquímicas

    Coloides e interfases (Ediciones Universidad de Salamanca), pp. 61-64