Artigos (74) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2000

  1. 'Quesucos de Liebana' cheese from cow's milk: Biochemical changes during ripening

    Food Chemistry, Vol. 70, Núm. 2, pp. 227-233

  2. A survey on the microbiological changes during the manufacture of dry-cured lacón, a Spanish traditional meat product

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 89, Núm. 6, pp. 1018-1026

  3. Adhesion of Aeromonas salmonicida to materials used in aquaculture

    Bulletin of the European Association of Fish Pathologists, Vol. 20, Núm. 2, pp. 77-82

  4. Analysis of benzo[a]pyrene in spiked fatty foods by second derivative synchronous spectrofluorimetry after microwave-assisted treatment of samples

    Food Additives and Contaminants, Vol. 17, Núm. 12, pp. 957-964

  5. Análisis microbiológico de productos de confitería: turrones y mazapanes

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 312, pp. 101-104

  6. Análisis microbiológico de un producto de confitería: caramelos duros

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 311, pp. 121-124

  7. Attachment of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes to stainless steel, rubber and polytetrafluorehtylene: The influence of free energy and the effect of commercial sanitizers

    Food Microbiology, Vol. 17, Núm. 4, pp. 439-447

  8. Bernstein-Szegö-Lebesgue Sobolev orthogonal polynomials on the unit circle

    Journal of Difference Equations and Applications, Vol. 6, Núm. 6, pp. 719-737

  9. Biochemical Characteristics of Two Spanish Traditional Dry-cured Sausage Varieties: Androlla and Botillo

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 13, Núm. 5, pp. 809-817

  10. Brownian motion of spiral waves driven by spatiotemporal structured noise

    Physical Review Letters, Vol. 84, Núm. 12, pp. 2734-2737

  11. Calidad microbiológica de miel artesana. Indicadores de contaminación no incluidos en la legislación

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 310, pp. 71-76

  12. Caracterización de la fracción lipídica de tres variedades de embutidos crudo-curados comercializados en el mercado español: coppa, salchichón y salami

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 317, pp. 95-98

  13. Comparison between sequential extraction procedures and single extractions for metal partitioning in sewage sludge samples

    Analyst, Vol. 125, Núm. 7, pp. 1353-1357

  14. Comparison of solvents for determination of monoterpenes in wine using liquid-liquid extraction

    Chromatographia, Vol. 52, Núm. 11-12, pp. 798-802

  15. Composición química y componentes nitrogenados del queso tetilla

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 313, pp. 103-106

  16. Conductivity of sodium bis(2-ethylhexyl)sulfosuccinate/isooctane/water microemulsions containing phase-transfer catalysts

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 45, Núm. 3, pp. 428-432

  17. Control de calidad de medios de enriquecimiento para la detección y aislamiento de Salmonella spp

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 317, pp. 51-56

  18. Control de calidad en la elaboración de quesos

    ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 8, pp. 17-23

  19. Determination of paraffins in food simulants and packaging materials by liquid chromatography with evaporative mass detection and identification of paraffin type by liquid chromatography/gas chromatography and Fourier transform infrared spectroscopy

    Journal of AOAC International, Vol. 83, Núm. 2, pp. 311-319

  20. Determination, synthesis and survey of iodinated trihalomethanes in water treatment processes

    Water Research, Vol. 34, Núm. 13, pp. 3380-3390