JOSE MANUEL
LORENZO RODRIGUEZ
ASOCIADO/A TIPO 3 PARCIAL DE 3 HORAS
María del Camino
García Fontán
Publicacions en què col·labora amb María del Camino García Fontán (13)
2014
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Estudio del "Botillo" como alimento listo para el consumo: cambios microbiológicos y fisicoquímicos durante su vida comercial
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 224, pp. 108-114
2013
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Effect of modified atmosphere and vacuum packaging on some quality characteristics and the shelf-life of "morcilla", a typical cooked blood sausage
Meat Science, Vol. 93, Núm. 2, pp. 220-225
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Study of the counts, species and characteristics of the yeast population during the manufacture of dry-cured " lacón" Effect of salt level
Food Microbiology, Vol. 34, Núm. 1, pp. 12-18
2011
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Características fisicoquímicas, de ácidos grasos y aminoácidos en corderos de ovella galega a 45 días
Archivos de zootecnia, Vol. 60, Núm. 231, pp. 433-436
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Parámetros de crecimiento y de la canal de corderos de la raza ovella galega sacrificados a 45 días
Archivos de zootecnia, Vol. 60, Núm. 231, pp. 429-432
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Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in two Spanish traditional smoked sausage varieties: "Chorizo gallego" and "Chorizo de cebolla"
Meat Science, Vol. 89, Núm. 1, pp. 105-109
2010
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Study of the lactic acid bacteria throughout the manufacture of dry-cured lacón (a Spanish traditional meat product). Effect of some additives
Food Microbiology, Vol. 27, Núm. 2, pp. 229-235
2008
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Biochemical characteristics of dry-cured lacón (a Spanish traditional meat product) throughout the manufacture, and sensorial properties of the final product. Effect of some additives
Food Control, Vol. 19, Núm. 12, pp. 1148-1158
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Proteolytic and lipolytic modifications during the manufacture of dry-cured lacón, a Spanish traditional meat product: Effect of some additives
Food Chemistry, Vol. 110, Núm. 1, pp. 137-149
2007
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Microbiological characteristics of "androlla", a Spanish traditional pork sausage
Food Microbiology, Vol. 24, Núm. 1, pp. 52-58
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Microbiological characteristics of Botillo, a Spanish traditional pork sausage
LWT - Food Science and Technology, Vol. 40, Núm. 9, pp. 1610-1622
2005
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Estudio de la población de levaduras durante el proceso de elaboración del lacón crudo-curado
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 367, pp. 46-55
2002
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Calidad sensorial en relación con las características bioquímicas del lacón crudo-curado comercializado en Galicia: propuestas de mejora
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 338, pp. 31-38