Publicacións (48) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2011

  1. A inmersión no silencio é o que distingue: [poema de "Poesía última de amor e enfermidade" e tradución ao alemán]

    Que lle podo ofrecer a quen me intente?: monográfico Lois Pereiro (Edicións Xerais de Galicia), pp. 112-113

  2. A review on the fate of pesticides during the processes within the food-production Chain

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 51, Núm. 2, pp. 99-114

  3. Adsorption and desorption kinetics of carbofuran in acid soils

    Journal of Hazardous Materials, Vol. 190, Núm. 1-3, pp. 159-167

  4. Application of new fungicides under good agricultural practices and their effects on the volatile profile of white wines

    Food Research International, Vol. 44, Núm. 1, pp. 397-403

  5. Benchmarking en responsabilidad social corporativa. El caso de las empresas gallegas

    Management Letters / Cuadernos de Gestión, Vol. 11, Núm. 1, pp. 101-120

  6. Burning Down the Little House on the Prairie: Asian Pioneers in Contemporary North America

    Atlantis: Revista de la Asociación Española de Estudios Anglo-Norteamericanos, Vol. 33, Núm. 2, pp. 27-41

  7. Changes in antioxidant flavonoids during freeze-drying of red onions and subsequent storage

    Food Control, Vol. 22, Núm. 7, pp. 1108-1113

  8. Characterisation and preliminary quantification of the methane reservoir in a coastal sedimentary source: San Simón Bay, Ría de Vigo, NW Spain

    Estuarine, Coastal and Shelf Science, Vol. 91, Núm. 2, pp. 232-242

  9. Comparison of sanitizing technologies on the quality appearance and antioxidant levels in onion slices

    Food Control, Vol. 22, Núm. 12, pp. 2052-2058

  10. Comportamiento y perfil de los consumidores de series de ficción y otros productos audiovisuales en el siglo XXI

    Vivat Academia, Núm. 117, pp. 47-62

  11. Contra a morte o amor que vai comigo: [poema de "Poesía última de amor e enfermidade" e tradución ao alemán]

    Que lle podo ofrecer a quen me intente?: monográfico Lois Pereiro (Edicións Xerais de Galicia), pp. 116-117

  12. Decay of fungicide residues during vinification of white grapes harvested after the application of some new active substances against downy mildew

    Food Chemistry, Vol. 125, Núm. 2, pp. 549-560

  13. Diseño y construcción de un sistema de compostaje experimental, con capacidad de replicación, a escala de laboratorio: primeras pruebas en carga

    Compostaje de residuos orgánicos y seguridad medioambiental

  14. Distribution of polychlorinated biphenyls in both products and by-products of a mussel shell incinerator facility

    Environmental Science and Pollution Research, Vol. 18, Núm. 7, pp. 1139-1146

  15. Economía del deporte en el siglo XXI: una visión plural

    Universidade de Vigo

  16. Efectos socioeconómicos do actual proceso demográfico en Galicia

    Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 20, Núm. 2, pp. 31-52

  17. Effect of meteorological conditions on antioxidant flavonoids in Portuguese cultivars of white and red onions

    Food Chemistry, Vol. 124, Núm. 1, pp. 303-308

  18. El sector audiovisual como consumo de ocio en la nueva era: la televisión un medio todavía en auge

    Redmarka: revista académica de marketing aplicado, Núm. 7, pp. 33-60

  19. El turismo activo o de aventura como componente destacado del turismo de naturaleza: análisis de la oferta en Galicia

    Gran Tour, Núm. 4, pp. 8-31

  20. El turismo de salud y el uso terapéutico del agua

    Estudios y perspectivas en turismo, Vol. 20, Núm. 2, pp. 462-477