Publicacións nas que colabora con HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ (40)

2019

  1. Alternative environmental friendly process for dehydration of edible Undaria pinnatifida brown seaweed by microwave hydrodiffusion and gravity

    Journal of Food Engineering, Vol. 261, pp. 15-25

  2. Formulación de cremas hidratantes : potencialidad de las aguas termales de la provincia de Ourense

    GalHidria: revista da Asociación Galega de Investigadores da Agua (AGAIA), Vol. 1, Núm. 1, pp. 49-56

  3. Formulacións xelificantes a base de extractos de patacas de descarte e augas termais da provincia de Ourense para produtos de interese industrial

    Proxectos INOU 2018: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 143-162

  4. Preparation of Hydrogels Composed of Bioactive Compounds from Aqueous Phase of Artichoke Obtained by MHG Technique

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 12, Núm. 8, pp. 1304-1315

  5. Recovery of aqueous phase of broccoli obtained by MHG technique for development of hydrogels with antioxidant properties

    LWT, Vol. 107, pp. 98-106

  6. Seaweed Antimicrobials: Present Status and Future Perspectives

    Handbook of Algal Technologies and Phytochemicals: Volume I: Food, Health and Nutraceutical Applications (CRC Press), pp. 61-69

2018

  1. Aceptación por parte de los consumidores de cremas de protección solar elaboradas con residuos vinícolas y aguas termales

    Libro de actas del II Symposium Internacional de Termalismo y Calidad de Vida: Ourense (España), 20-21 de septiembre de 2017 : [STCV-II] (Universidade de Vigo), pp. 19-22

  2. Formulación de cosméticos con extractos obtidos de biomasa forestal e con augas termais da provincia de Ourense

    Proxectos INOU 2017: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 45-61

  3. Personal-care products formulated with natural antioxidant extracts

    Cosmetics, Vol. 5, Núm. 1

  4. Presentación del Grupo Interdisciplinar del Campus del Agua de la Universidad de Vigo “Investigación y Aplicación de Aguas y Aguas Termales”

    Libro de actas del II Symposium Internacional de Termalismo y Calidad de Vida: Ourense (España), 20-21 de septiembre de 2017 : [STCV-II] (Universidade de Vigo), pp. 195-198