Publicacións (36) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2024

  1. A comprehensive review of food gels: formation mechanisms, functions, applications, and challenges

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 64, Núm. 3, pp. 760-782

  2. A systematic study on the chemical model of polycyclic aromatic hydrocarbons formation from nutrients (glucose, amino acids, fatty acids) in food

    Food Chemistry, Vol. 446

  3. A vivenda baleira na Galiza: unha contradición fóra do mercado

    Tempos novos: revista mensual de información para o debate, Núm. 323, pp. 22-25

  4. Análisis de programas dirigidos a promover la educación inclusiva mediante estrategias creativas

    Revista complutense de educación, Vol. 35, Núm. 1, pp. 45-56

  5. Apoyos y barreras a la implementación de tecnologías en los Centros Integrados de Formación Profesional

    Revista electrónica interuniversitaria de formación del profesorado, Vol. 27, Núm. 1, pp. 103-115

  6. Assessment of Teacher Motivation, Psychometric Properties of the Work Tasks Motivation Scale for Teachers (WTMST) in Spanish Teachers

    Education Sciences, Vol. 14, Núm. 3

  7. Beneficial effect of vinegar consumption associated with regulating gut microbiome and metabolome

    Current Research in Food Science, Vol. 8

  8. Chaves para entender o presente: Diálogos filosóficos do século XXI (I)

    Tempos novos: revista mensual de información para o debate, Núm. 322, pp. 72-75

  9. Consumo de alcohol durante el COVID-19 en Latinoamérica según edad y situación de empleo

    Revista española de drogodependencias, Vol. 49, Núm. 1, pp. 15-30

  10. Coping and self-care: Mediating the association of job stressors with vicarious trauma and vicarious resilience

    Journal of Social Work

  11. Digital game-based learning for transgender identity awareness: a qualitative study in Spanish social education degree

    Current Psychology

  12. Dimensiones socioeducativas específicas del alumnado universitario con medida administrativa de protección

    Revista de educación, Núm. 404, pp. 227-250

  13. E-textiles para la educación STEAM en educación primaria: una revisión sistemática

    RIED: revista iberoamericana de educación a distancia, Vol. 27, Núm. 1, pp. 417-448

  14. Emerging Technological Advances in Improving the Safety of Muscle Foods: Framing in the Context of the Food Revolution 4.0

    Food Reviews International, Vol. 40, Núm. 1, pp. 37-78

  15. Exploración de la relación entre la creatividad motora, la preferencia lateral y el deporte en los escolares

    Apunts: Educación física y deportes, Núm. 155, pp. 19-28

  16. Exploring the roles of excess amino acids, creatine, creatinine, and glucose in the formation of heterocyclic aromatic amines by UPLC-MS/MS

    Food Chemistry, Vol. 446

  17. Face to face: dialogues around visual impairment

    European Journal of Special Needs Education

  18. Formación para la competencia argumentativa con anotaciones multimedia

    Campus Virtuales, Vol. 13, Núm. 1, pp. 171-182

  19. Formation mechanism of polycyclic aromatic hydrocarbons in grilled beef and the mitigative effect of flavonoids

    eFood, Vol. 5, Núm. 2

  20. Gnosticismo e Filosofía Ambiental na actualidade: Diálogos filosóficos do século XXI (e II)

    Tempos novos: revista mensual de información para o debate, Núm. 322, pp. 76-78