Publications by the researcher in collaboration with MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA (17)

2021

  1. Lipid and Oxidative Methods to Assess the Stability of “Lacon”

    Food Analytical Methods, Vol. 14, Núm. 12, pp. 2439-2460

2014

  1. Carcass and meat quality traits of Celta heavy pigs. Effect of the inclusion of chestnuts in the finishing diet

    Spanish journal of agricultural research, Vol. 12, Núm. 3, pp. 694-707

2005

  1. Estudio de la población de levaduras durante el proceso de elaboración del lacón crudo-curado

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 367, pp. 46-55

  2. Estudio de las mermas en peso, y de los parámetros bioquímicos de estabilidad, durante la elaboración del lacón crudo-curado con y sin aditivos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 367, pp. 56-65

2003

  1. Compositional and degradative changes during the manufacture of dry-cured 'lacón'

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 6, pp. 593-601