Centro de investigación
CISPAC
Artículos (41) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2012
-
A literatura xuvenil popular e os contidos en relación coa eduación afectiva. Análise da saga Crepúsculo
Revista galega de educación, Núm. 54, pp. 43-46
-
Active odorants in Mouratón grapes from shoulders and tips into the bunch
Food Chemistry, Vol. 133, Núm. 4, pp. 1362-1372
-
Anthocyanins and flavonols berries from Vitis vinifera L. cv. Brancellao separately collected from two different positions within the cluster
Food Chemistry, Vol. 135, Núm. 1, pp. 47-56
-
Análisis de las motivaciones para certificar la marca ''Q de calidad turística'': sector de alojamiento
Investigaciones europeas de dirección y economía de la empresa, Vol. 18, Núm. 1, pp. 101-121
-
Aroma potential of Brancellao grapes from different cluster positions
Food Chemistry, Vol. 132, Núm. 1, pp. 112-124
-
Aroma profile of Garnacha Tintorera-based sweet wines by chromatographic and sensorial analyses
Food Chemistry, Vol. 134, Núm. 4, pp. 2313-2325
-
Balnearios españoles, beneficios percibidos de certificarse en la "Q de calidad turística": análisis empírico
Estudios Turísticos, Núm. 192, pp. 89-112
-
Beneficios percibidos polo sector de aloxamento turístico español da implantación dun sistema de xestión da calidade
Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 21, Núm. 2, pp. 61-84
-
Canada in Galicia? Or Galicia in Canada? Translating Erín Moure
Canada and Beyond: a Journal of Canadian Literary and Cultural, Vol. 2, Núm. 1, pp. 69-95
-
Changes of the sensorial attributes of white wines with the application of new anti-mildew fungicides under critical agricultural practices
Food Chemistry, Vol. 130, Núm. 1, pp. 139-146
-
Comidas inolvidables: la construcción de una metodología para analizar las experiencias de comer fuera de casa
Estudios y perspectivas en turismo, Vol. 21, Núm. 4, pp. 802-824
-
Desarrollo de una politica de gestión de crisis para desastres en el turismo
Tourism & Management Studies, Núm. 8, pp. 10-18
-
Dynamic headspace/GC-MS to control the aroma fingerprint of extra-virgin olive oil from the same and different olive varieties
Food Control, Vol. 25, Núm. 2, pp. 684-695
-
El fenómeno 2.0 en el sector turístico.
Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 10, Núm. 3, pp. 225-237
-
El turismo activo como modalidad turística en expansión: análisis de la oferta de turismo activo en España
Contabilidad y Negocios: Revista del Departamento Académico de Ciencias Administrativas, Vol. 7, Núm. 13, pp. 59-70
-
Eolic energy and rural development: an analysis for Galicia
Spanish journal of rural development, Vol. 3, Núm. 3, pp. 13-28
-
Feed Ingredients Mainly Contributing to Polycyclic Aromatic Hydrocarbon and Polychlorinated Biphenyl Residues
Polycyclic Aromatic Compounds, Vol. 32, Núm. 2, pp. 280-295
-
Feeds and Corresponding Footprints of Residual Polycyclic Aromatic Hydrocarbons and Polychlorinated Biphenyls Based on Their Constituents
Polycyclic Aromatic Compounds, Vol. 32, Núm. 2, pp. 248-264
-
Flavonoids in Gran Negro berries collected from shoulders and tips within the cluster, and comparison with Brancellao and Mouratón varieties
Food Chemistry, Vol. 133, Núm. 3, pp. 806-815
-
Floral, spicy and herbaceous active odorants in Gran Negro grapes from shoulders and tips into the cluster, and comparison with Brancellao and Mouratón varieties
Food Chemistry, Vol. 135, Núm. 4, pp. 2771-2782