Artigos (41) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2012

  1. A literatura xuvenil popular e os contidos en relación coa eduación afectiva. Análise da saga Crepúsculo

    Revista galega de educación, Núm. 54, pp. 43-46

  2. Active odorants in Mouratón grapes from shoulders and tips into the bunch

    Food Chemistry, Vol. 133, Núm. 4, pp. 1362-1372

  3. Anthocyanins and flavonols berries from Vitis vinifera L. cv. Brancellao separately collected from two different positions within the cluster

    Food Chemistry, Vol. 135, Núm. 1, pp. 47-56

  4. Análisis de las motivaciones para certificar la marca ''Q de calidad turística'': sector de alojamiento

    Investigaciones europeas de dirección y economía de la empresa, Vol. 18, Núm. 1, pp. 101-121

  5. Aroma potential of Brancellao grapes from different cluster positions

    Food Chemistry, Vol. 132, Núm. 1, pp. 112-124

  6. Aroma profile of Garnacha Tintorera-based sweet wines by chromatographic and sensorial analyses

    Food Chemistry, Vol. 134, Núm. 4, pp. 2313-2325

  7. Balnearios españoles, beneficios percibidos de certificarse en la "Q de calidad turística": análisis empírico

    Estudios Turísticos, Núm. 192, pp. 89-112

  8. Beneficios percibidos polo sector de aloxamento turístico español da implantación dun sistema de xestión da calidade

    Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 21, Núm. 2, pp. 61-84

  9. Canada in Galicia? Or Galicia in Canada? Translating Erín Moure

    Canada and Beyond: a Journal of Canadian Literary and Cultural, Vol. 2, Núm. 1, pp. 69-95

  10. Changes of the sensorial attributes of white wines with the application of new anti-mildew fungicides under critical agricultural practices

    Food Chemistry, Vol. 130, Núm. 1, pp. 139-146

  11. Comidas inolvidables: la construcción de una metodología para analizar las experiencias de comer fuera de casa

    Estudios y perspectivas en turismo, Vol. 21, Núm. 4, pp. 802-824

  12. Desarrollo de una politica de gestión de crisis para desastres en el turismo

    Tourism & Management Studies, Núm. 8, pp. 10-18

  13. Dynamic headspace/GC-MS to control the aroma fingerprint of extra-virgin olive oil from the same and different olive varieties

    Food Control, Vol. 25, Núm. 2, pp. 684-695

  14. El fenómeno 2.0 en el sector turístico.

    Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 10, Núm. 3, pp. 225-237

  15. El turismo activo como modalidad turística en expansión: análisis de la oferta de turismo activo en España

    Contabilidad y Negocios: Revista del Departamento Académico de Ciencias Administrativas, Vol. 7, Núm. 13, pp. 59-70

  16. Eolic energy and rural development: an analysis for Galicia

    Spanish journal of rural development, Vol. 3, Núm. 3, pp. 13-28

  17. Feed Ingredients Mainly Contributing to Polycyclic Aromatic Hydrocarbon and Polychlorinated Biphenyl Residues

    Polycyclic Aromatic Compounds, Vol. 32, Núm. 2, pp. 280-295

  18. Feeds and Corresponding Footprints of Residual Polycyclic Aromatic Hydrocarbons and Polychlorinated Biphenyls Based on Their Constituents

    Polycyclic Aromatic Compounds, Vol. 32, Núm. 2, pp. 248-264

  19. Flavonoids in Gran Negro berries collected from shoulders and tips within the cluster, and comparison with Brancellao and Mouratón varieties

    Food Chemistry, Vol. 133, Núm. 3, pp. 806-815

  20. Floral, spicy and herbaceous active odorants in Gran Negro grapes from shoulders and tips into the cluster, and comparison with Brancellao and Mouratón varieties

    Food Chemistry, Vol. 135, Núm. 4, pp. 2771-2782