Publicacións nas que colabora con ELENA FALQUE LOPEZ (42)

2023

  1. Algal proteins, peptides and amino acids

    Functional Ingredients from Algae for Foods and Nutraceuticals, Second Edition (Elsevier), pp. 247-334

2019

  1. Alternative environmental friendly process for dehydration of edible Undaria pinnatifida brown seaweed by microwave hydrodiffusion and gravity

    Journal of Food Engineering, Vol. 261, pp. 15-25

  2. Formulación de cremas hidratantes : potencialidad de las aguas termales de la provincia de Ourense

    GalHidria: revista da Asociación Galega de Investigadores da Agua (AGAIA), Vol. 1, Núm. 1, pp. 49-56

  3. Formulacións xelificantes a base de extractos de patacas de descarte e augas termais da provincia de Ourense para produtos de interese industrial

    Proxectos INOU 2018: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 143-162

  4. Preparation of Hydrogels Composed of Bioactive Compounds from Aqueous Phase of Artichoke Obtained by MHG Technique

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 12, Núm. 8, pp. 1304-1315

  5. Recovery of aqueous phase of broccoli obtained by MHG technique for development of hydrogels with antioxidant properties

    LWT, Vol. 107, pp. 98-106

  6. Seaweed Antimicrobials: Present Status and Future Perspectives

    Handbook of Algal Technologies and Phytochemicals: Volume I: Food, Health and Nutraceutical Applications (CRC Press), pp. 61-69

2018

  1. Aceptación por parte de los consumidores de cremas de protección solar elaboradas con residuos vinícolas y aguas termales

    Libro de actas del II Symposium Internacional de Termalismo y Calidad de Vida: Ourense (España), 20-21 de septiembre de 2017 : [STCV-II] (Universidade de Vigo), pp. 19-22

  2. Formulación de cosméticos con extractos obtidos de biomasa forestal e con augas termais da provincia de Ourense

    Proxectos INOU 2017: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 45-61