AA1
Investigacións Agrarias e Alimentarias
Projectes vigents Projectes en què participa algun/a investigador/a
-
Sustainability Optimization for Secure Food Systems
JESUS SIMAL GANDARA
- Unravelling the potential of the wheat microbiome for the development of healthier, more sustainable and resilient wheat-derived food & feed products
-
Producción de extractos ricos en fibra, resveratrol y proantocianidinas a partir de semillas de uva con potencial antidiabético para la fortificación de harinas de trigo
JIANBO XIAO
-
Red de Investigación e Innovación para el área alimentaria en la región transfronteriza
DAVID FERNANDEZ CALVIÑO
-
Grupo AA1
JESUS SIMAL GANDARA
-
Síntesis de nano y microingredientes a partir de productos derivados del arabinoxilano para la producción de alimentos de etiqueta limpia
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
Las macroalgas marinas como fuentes emergentes de xiloligosacáridos y estudio de sus efectos prebióticos
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Biorefineries for the valorisation of macroalgal
residual biomass and legume processing by-products to obtain new protein value chains for
high-value food and feed applications
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Sustainable and cost-effective production process for the upcycling of olive, grape and nut by- roducts into 4 natural and healthy ingredients for nutraceutical and cosmetic applications
JESUS SIMAL GANDARA
-
Escalado y valorización del proceso desarrollado dentro del proyecto PRODIXOS para la generación enzimática de XOS a partir de paja de trigo para aplicaciones alimentarias
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Optimización da técnica de extracción por líquidos presurizados (PLE) para a obtención de extractos bioactivos de subprodutos de variedades de uva da comarca de Ourense
PAZ OTERO FUERTES
-
FORMACIÓN TEÓRICA-PRÁCTICA PARA A POSTA EN MARCHA DUN OBRADOIRO DE ELABORACIÓN DE CONSERVAS DE TOMATE NAS INSTALACIÓNS DA FUNDACIÓN MENELA
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA, RAQUEL RIAL OTERO
Projectes finalitzats Projectes finalitzats en què ha participat algun/a investigador/a
2024
-
EFECTOS BENEFICIOSOS DO SELENIO E A INFLUENCIA DO PROCESADO E OUTROS COMPOÑENTES ALIMENTARIOS NA BIODISPONIBILIDADE DO MERCURIO
MIGUEL ANGEL PRIETO LAGE
-
Macroalgas invasoras como fuente de nuevos bioproductos: identificación, cuantificación, extracción, optimización, fraccionamiento y aislamiento de fitoquímicos para la industria cosmecéutica y nutracéutica
MIGUEL ANGEL PRIETO LAGE
-
Efecto de los fungicidas sobre la microbiota fermentativa para la obtención de vino y vinagre de uva blanca
RAQUEL RIAL OTERO, JESUS SIMAL GANDARA
2023
-
Crecemento económico e contaminación, unha aproximación dende a aprendizaxe automática
GONZALO ASTRAY DOPAZO, LUIS VELASCO MARTINEZ
-
VALORIZACIÓN DA NATA DE SORO MEDIANTE PRODUCIÓN DE MANTEIGA PREMIUM (FEADER 2021/023A)
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
2022
-
ESTUDO DOS BENEFICIOS E RISCOS DO CONSUMO DE GRANDES ESPECIES PELÁXICAS: TINTORERA, MARRAJO, PEIXE ESPADA E ATÚN VERMELLO
JESUS SIMAL GANDARA
-
Caracterización de micro e nanoplásticos dos recursos hídricos da provincia de Ourense mediante tecnoloxías facilitadoras esenciais
ANTONIO CID SAMAMED
-
La bioeconomía verde como inspiración para el diseño de un proceso de producción de biodiésel sin glicerol basado en biocatalizadores extremos y disolventes de diseño
FRANCISCO JAVIER DEIVE HERVA, MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ
-
CURSO: CONSERVANDO FROITAS E VERDURAS
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
- Divulga AQUIS
-
Producción dirigida de XOS para distintas aplicaciones alimentarias mediante tecnologías enzimáticas innovadoras
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
AVALIACIÓN VARIOS INFORMES SOBRE CONSERVAS DE MOLUSCOS
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
-
BENEFICIOS DO CONSUMO DAS ESPECIES TINTORERA
JESUS SIMAL GANDARA
2021
- Prevención de Riesgos de Inundaciones y Sequías en la Cuenca internacional del Miño-Limia
-
ANÁLISE DAS PROTEINAS DUNHA MOSTRA DE ORIXE MICROBIANO
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
OPTIMIZANDO A ARTE DE FACER QUEIXOS DAS DOP ARZÚA-ULLOA E QUEIXO TETILLA (DOPARTE)
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Galician Night of Researchers
MARIA BELEN RUBIO ARMESTO
-
INVESTIGACIÓNS AGRARIAS E ALIMENTARIAS
JESUS SIMAL GANDARA
-
PURIFICACIÓN DAS ENZIMAS PRESENTES NUN POSTINCUBADO FÚNXICO
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
Transferencia y valorización de NANOtecnologías a PYMEs innovadoras de la Eurorregión (early adopters)
MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS TECNOLÓXICOS SAUDABLES PARA AS NOVAS NECESIDADES SOCIAIS (TECFOOD)
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
CARACTERIZACIÓN DAS ACTIVIDADES ENZIMÁTICAS PRESENTES NUN EXTRACTO PROTEICO SUMINISTRADO POR INL (ECF 2021/22258)
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
ESTUDO DE VERIFICACIÓN E COMPROBACIÓN DO CONTIDO DE VAINILLA 100% NATURAL EN PRODUTOS LIDL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2020
-
EXXPERIMENTA EN FEMININO
MARIA DE LAS NIEVES LORENZO GONZALEZ
-
GALIVINO - Desarrollo de modelos de predicción de origen en vinos de DOs gallegas.
JESUS SIMAL GANDARA
-
Red cooperativa de investigación en el ámbito de polifenoles y sus aplicaciones industriales
JESUS SIMAL GANDARA
-
AGRUPACIÓN EXTRATÉXICA - CITACA
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS FUNCIONAIS E COMPLEMENTOS NUTRICIONAIS ORIENTADOS AO DESENVOLVEMENTO NEUROCOGNITIVO NEUROFOOD
JESUS SIMAL GANDARA
-
CARACTERIZACIÓN QUÍMICA DE MOSTRAS DUN PRODUTO ALIMENTARIO DESENVOLVIDO POR ISANATUR
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
ANÁLISE DE CARBOHIDRATOS E IMPUREZAS EN MOSTRAS DE HIDROLIZADOS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
DETERMINACIÓN E CUANTIFICACIÓN DE CARBOHIDRATOS EN MOSTRAS VEXETAIS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2019
-
OPTIMIZACIÓN DA FORMULACIÓN DUNHA BEBIDA PARA DEPORTISTAS ELABORADA CON AUGA DE MAR E ZUMO NATURAL DE LIMÓN (FASE I)
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
-
Establecemento dos balances de materia no sector agroalimentario da provincia de Ourense a fin de optimizar os indicadores de circularidade material
GONZALO ASTRAY DOPAZO
-
ANÁLISE DE CARBOHIDRATOS E IMPUREZAS EN MOSTRAS DE HIDROLIZADOS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Mecanismos moleculares de cambios en las características sensoriales y funcionales de vinos tintos por acción de fungicidas anti-mildium, anti-oidio y antibotriticos.
RAQUEL RIAL OTERO, JESUS SIMAL GANDARA
-
SERVIZO ACTUACIÓNS PARA A CUANTIFICACIÓN DA ORIXE DA CONTAMINACIÓN DIFUSA POR PRESENZA DE NITRATOS NA CUENCA DO RIO LIMIA MEDIANTE A REALIZACIÓN DUN ESTUDO ISOTÓPICO
JESUS SIMAL GANDARA
2018
-
Biorrefineria de residuos vitivinícolas y cerveceros para la producción de bioasfalto y otras moléculas bioactivas de interés alimentario (bacteriocinas y biosurfactantes).
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ, NELSON PEREZ GUERRA
-
ESTRATEGIA PARA LA OPTIMIZACIÓN Y EL DESARROLLO SOSTENIBLE DE LA COSECHA DE VARIEDADES AUTÓCTONAS DE VID DE LA D.O. RIBEIRO
FRANCISCO JAVIER RODRIGUEZ RAJO
-
DESENVOLVEMENTO DA ESTRATEXIA DE ECONOMIA CIRCULAR DE GALICIA PARA O ANO 2018-2030
MIGUEL ENRIQUE RODRIGUEZ MENDEZ
-
ESTUDO DE VERIFICACIÓN E COMPROBACIÓN DO CONTIDO DE VAINILLA 100% NATURAL NOS PRODUTOS OBXECTO DESTE CONTRATO
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
ANÁLISE QUÍMICA DE MOSTRAS DE ORIXE VEXETAL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2017
-
POTENCIACIÓN DE BIOMOLÉCULAS FUNCIONAIS EN PRODUTOS ALIMENTARIOS DE ORIXE GALEGA A TRAVÉS DA INVESTIGACIÓN AGROBIOTECNOLÓXICA (INNTER-BIOFUNCIOGAL 2015)
NELSON PEREZ GUERRA
-
INVESTIGACIÓN Y DESARROLLO DE INGREDIENTES Y ALIMENTOS PROTEICOS CON FUNCIONALIDADES TECNOLÓGICAS Y SALUDABLES DIRIGIDAS A GRUPOS DE POBLACIÓN ESPECÍFICOS .- ALIPROT. INTERCONECTA 2015.
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Investigacións agrarias e alimentarias (AA1)
JESUS SIMAL GANDARA
-
ULTRA HIGH-THROUGHPUT PLATFORM FOR THE SELECTION OF THERMOSTABLE PROTEINS BY THERMOPHILIC IN VITRO TRANSCRIPTION-TRANSLATION AND MICROFLUIDICS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2016
-
ANÁLISE DA EFICACIA DE TRATAMENTOS ENZIMÁTICOS PARA ELIMINAR GLUTEN DE SUPERFICIES DE TRABALLO EN PLANTAS DE ELABORACIÓN DE ALIMENTOS, PARA INCORPORALOS EN NOVOS SISTEMAS DE LIMPEZA
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
Desenvolvemento de sistemas de microencapsulación para o cribado de metaxenotecas de augas termais da provincia de Ourense
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
BIOTECHNOLOGIES TO VALORISE THE REGIONAL FOOD BIODIVERSITY IN LATIN AMERICA
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
"Implicación do uso de novos funxicidas na calidade e seguridade dos viños tintos
galegos"
RAQUEL RIAL OTERO
-
EVALUACIÓN DE LA CALIDAD AROMÁTICA Y POLIFENÓLICA DE UVAS Y VINOS PRODUCIDOS DE FORMA CONVENCIONAL Y ECOLÓGICA
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
INFORME AVALIACIÓN PROXECTO 396.831
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
2015
-
DEVELOPMENT AND HUMAN VALIDATION OF NEW HEALTHIER FOOD PRODUCTS USING LOW-COST FUNCTIONAL INGREDIENTS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
AVALIACIÓN E ANÁLISE DE PESO MOLECULAR DE MOSTRAS DE QUITOSANO OBTIDAS DE FONTES NATURAIS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESENVOLVEMENTO DUNHA LIÑA DE PRODUTOS INNOVADORES NO SECTOR CONSERVEIRO CÁRNICO QUE INCREMENTA A SEGURIDADE ALIMENTARIA E A CALIDADE ORGANOLÉPTICA MEDIANTE NANOTECNOLOXÍA E INTELIXENCIA ARTIFICIAL.
JESUS SIMAL GANDARA
-
Nuevas nanomatrices y nanocápsulas
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2014
-
AUTOMATIZACIÓN INTEGRAL DA TRANSFORMACIÓN DE PEIXE E MARISCO MEDIANTE TECNOLOXÍAS ÓPTICAS E ROBÓTICAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AVALIACIÓN DA CALIDADE DAS FONTES NATURAIS DO CONCELLO
JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ
-
ANÁLISE DE ACTIVIDADES ANTIOXIDANTE EN CATRO MOSTRAS DE ALIMENTOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESARROLLO DE UNA LINEA DE PRODUCTOS INNOVADORES EN EL SECTOR CONSERVERO CÁRNICO QUE INCREMENTA LA SEGURIDAD ALIMENTARIA E INTELIGENCIA ARTIFICIAL
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CARACTERIZACIÓN DE RECURSOS AGROALIMENTARIOS E MARINOS DE GALICIA E VALORACIÓN DE SU POTENCIAL COMO FUENTE DE SALUD (INNGAL-AGROSALUD)
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS CON CALIDADE DIFERENCIADA PARA ENGADIR VALOR ÁS MATERIA PRIMAS E COPRODUTOS DO SECTOR ALIMENTARIO GALEGO
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
NOVA GAMA DE INGREDIENTES E ALIMENTOS FUNCIONAIS PARA UN ENVELLECEMENTO SAUDABLE - ENVELLEFUN
NELSON PEREZ GUERRA
-
ESTUDIO DE LAS REPERCUSIONES DEL USO DE NUEVOS FUNGICIDAS EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA
JESUS SIMAL GANDARA
-
AVALIACIÓN E ANÁLISE DE PESO MOLECULAR DE MOSTRAS DE GLUCOSAAMINOGLICANOS OBTIDOS DE FONTES NATURAIS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
"NANOHIDROGELES INTELIGENTES SENSIBLES A CAMBIOS DE PH Y TEMPERATURA: DISEÑO, SÍNTESIS Y APLICACIÓN EN TERAPÌA DEL CANCER Y EL ENVASADO ACTIVO DE ALIMENTOS"
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA PROXECTOS I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AVALIACIÓN TÉCNICA PROXECTOS I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DEVELOPMENT AND HUMAN VALIDATION OF NEW HEALTHIER FOOD PRODUCTS USING LOW-COST FUNCTIONAL INGREDIENTES - FOFIN- FP7 SME 2012
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA PROXECTOS I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DO PROXECTO DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AVALIACIÓN TÉCNICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2013
-
XESTIÓN DE TRAZABILIDADE DE RESIDUOS PERIGOSOS: IMPLEMENTACIÓN DUNHA FERRAMENTA DE SORTWARE LIBRE
JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ
-
COUNTERING DIET-RELATED DISEASES THROUGH COMPETITIVE REGIONAL FOOK AND PHYSICAL ACTIVITY CLUSTERS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANALISE DE ÁCIDOS GRAXOS EN MOSTRAS DE ACEITE DE MICROALGAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AGRUPACIÓNS ESTRATÉXICAS CIA
JESUS SIMAL GANDARA
-
INVESTIGACIÓNS AGRARIAS
JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ, LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO, JESUS SIMAL GANDARA
- Estudio da biodiversidade microbiana de fontes e lodos termais da provincia de Ourense mediante técnicas de bioloxía molecular
-
VALORIZACIÓN DO SORO DE LEITE MEDIANTE A PRODUCIÓN DE BIOETANOL E DUN NOVO PRODUTO CON PROPIEDADES ANTI-HIPERTENSIVAS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
COOIDES COMO CATALIZADORES NANOHETROGÉNEOS DE REACCIONES ORGÁNICAS
JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ
-
PROPOSTAS DE ACTIVIDADES DE DESENVOLVEMENTO E INNOVACIÓN EN FUNCIONALIDADE DE NOVOS PRODUTOS PARA JEALSA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN: OBTENCIÓN DE NOVEDOSOS PALITOS DE PAN CRUJIENTE E DESENVOLVEMENTO TECNOLÓXICO DO PROCESO DE ELABORACIÓN
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANÁLISES DE ÁCIDOS GRAXOS EN MOSTRAS DE ACEITE E DE CONTIDO EN PROTEÍNAS E ACTIVIDADE ANTIOXIDANTE EN PELLETS DE MICROALGAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME DE AVALIACIÓN TÉCNICA DE PROXECTOS PARA CERTIMAR
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2012
-
INFORME SOBRE A FACTIBILIDADE INDUSTRIAL DOS RESULTADOS OBTIDOS DE CARA A EMPREGAR AS ALTAS PRESIÓNS EN COMBINACIÓN CON ENZIMAS PARA FACILITAR O PELADO DE ATÚN (NO MARCO DO PROXECTO TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESARROLLO DE QUIMIOSENSORES DE FLUORESCENCIA O COLORIMETRICOS PARA LA DETECCIÓN DE METALES Y FUNGIDAS DE COORDINACIÓN EN PRODUCTOS HORTOFRUTÍCOLAS E INVESTIGACIÓN DE DISIPACIÓN DE RESIDUOS
RAQUEL RIAL OTERO
-
INFORME DE AVALICIÓN TÉCNICA DE PROXECTOS PARA CERTIMAR
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANALISE SENSORIAL COMPARATIVO DE PRODUTOS CARNICOS A NIVEL ESTATAL
JESUS SIMAL GANDARA
-
PRODUCIÓN BIOTECNOLÓXICA DE ADITIVOS ALIMENTARIOS AROMATIZANTES E ANTIMICROBIANOS E POSTERIOR APLICACIÓN A INDUSTRIA CÁRNICA
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ
-
ESTUDO DE DISIPACIÓN DE FUMIGANTES DE SOLO
JESUS SIMAL GANDARA
-
BUSCA DE NOVOS CATALIZADORES PARA A RESOLUCIÓN DE PRINCIPIOS ACTIVOS QUIRAIS A PARTIR DE FONTES XEOTERMAIS GALEGAS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
RECUPERACIÓN DA PRODUCIÓN DE OLIVA E ACEITE EN GALICIA: DEFINICIÓN DE ASPECTOS SENSORIAIS NO ACEITE DE OLIVA VIRXE
CARMEN GONZALEZ BARREIRO
-
INFORME ACERCA DO ENNEGRECEMENTO SUPERFICIAL DO ATÚN EN CONSERVA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2011
- BIOFORO: TENDENZAS E SOLUCIÓNS BIOTECNOLÓXICAS PARA A INNOVACIÓN E O EMPRENDEMENTO DE GALICIA
-
INFORME ACERCA DO CONTIDO EN FE E S EN MOSTRAS DE BERBERECHO DE ORIXE GALEGO E PROTUGUÉS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
Avaliación do perfil de compostos volátiles responsables do aroma no aceite de oliva virxe producido na provincia de Ourense
CARMEN GONZALEZ BARREIRO
-
VALORACIÓN NUTRICIONAL DOS PRODUTOS DA DIETA GALEGA NA SÚA PREPARACIÓN TRADICIONAL E RECETARIO CONTEXTUALIZADO E VALORADO NUTRICIONALMENTE.
FEDERICO MALLO FERRER
-
REDE DE INOVAÇAO E DESENVOLVIMENTO TECNOLOGICO AGRO-ALIMENTAR NORTE DE PORTUGAL GALIZA (REAL)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
NOVA TECNOLOXÍA PARA UN LEITE DE ALTO VALOR NUTRITIVO E SENSORIAL CO FIN DE REVERTER O DESCENSO DA SÚA INXESTA NA POBOACIÒN DE 0 A 18 ANOS
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
-
A SOSTENIBILIDADE E PROTECCIÓN DOS SISTEMAS DE PRODUCCIÓN AGROALIMENTARIAS
JESUS SIMAL GANDARA
-
DINÁMICA DE CARBOFURANO E METALAXIL NUNHA ZONA DE AGRICULTURA INTENSIVA
JUAN CARLOS NOVOA MUÑOZ
-
DESENVOLVEMENTO DE ELABORADOS DE KIWI DE IV GAMA A PARTIR DE FROITOS DE DESTRÍO MEDIANTE ALTAS PRESIÓNS HIDROSTÁTICAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
- DESEÑO METODOLÓXICO E ELABORACIÓN DE INFORMES SECTORIAIS SOBRE OPORTUNIDADES DE NEGOCIO BIOTECNOLÓXICO EN GALICIA E NORTE DE PORTUGAL
-
PRODUCIÓN DE PREBIÓTICOS SIMBIÓTICOS E VAINILLA A PARTIR DE SALVADO
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANALISE SENSORIAL COMPARATIVO DE PRODUTOS CARNICOS A NIVEL ESTATAL
JESUS SIMAL GANDARA
-
INFORME, CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA E INFORME TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "MEJORA DE LA SALUBRIDAD DE LOS HELADOS DE CONSUMO CLÁSICO" (Nº EXP. 09/032)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "NUEVOS PRODUCTOS DE BOLLERÍA FESCOS Y SALUDABLES" (Nº EXP. 10/007)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "DESARROLLO DE PROCESO PARA LA FABRICACIÓN INDUSTRIAL DE PAN DE MIGA" (Nº EXP. 10/004)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "NUEVAS FORMAS DE PRESENTACIÓN Y USO DE LA PATATA FRITA" (Nº EXP. 10/008)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME, CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA E INFORME TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "AUMENTO DE LA VIDA ÚTIL EN PASTELERÍA SALADA REFRIGERADA"(Nº EXP. 10/001)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "DESARROLLO DE UNA NUEVA GAMA DE PRODUCTOS P'RECOCINADOS FUNCIONALES DE ACUERDO A LAS PAUTAS DE LA DIETA ATLÁNTICA Y BASADOS EN LA GASTRONOMÍA TRADICIONAL GALLEGA" (Nº EXP. 10/002)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "DESARROLLO DE NUEVOS PRODUCTOS DE BOLLERÍA INDUSTRIAL" (Nº. EXP. 10/003)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "OBTENCIÓN DE NUEVAS RECETAS TRADICIONALES PARA 2009" (Nº EXP. 10/043)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
NANO.ENGINEERED PACKAGING SYSTENS FOR IMPROVED QUALITY, SAFER AND HEALTHIER FOODS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
2010
- Valorizacion de augas xeotermais da provincia de ourense: emprego en cultivos microbianos para a produccion de enzimas termofilicos de interese industrial
- AUTENTIFICACIÓN DE VINOS DE CALIDAD CON MAPAS Y MARCADORES PEPTIDICOS DE VARIEDAD DE UVA, ORIGEN GEOGRÁFICO
-
ASESORAMENTO TÉCNICO E EXPERTO DA PLATAFORMA TECNOLÓXICA GALEGA AGROALIMENTARIA (Ptgal)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
HACIA UNHA ACUICULTURA SOSTIBLE
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
PRODUCIÓN DE LEVADURAS AUTÓCTONAS GALEGAS DE INTERESE ENOLÓXICO (FEADER 2007/15)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
APROVEITAMENTO E VALORACIÓN DO KIWI DE DESTRIO MEDIANTE OBTENCIÓN DE DOUS PRODUTOS DE ALTO VALOR ENGADIDO: AUGARDENTE E MARMELADA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
EFECTO DE LOS RESIDUOS DE FUNGICIDAS ANTIBOTRÍTICOS Y SUS METABOLITOS SOBRE EL PROCESO DE VINIFICACIÓN Y LA CALIDAD DEL VINO
JESUS SIMAL GANDARA
-
ADDED VALUE TO FRUIT RESIDUES (AVALFRUTIS)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
- CONSUMIR CON CIENCIA, COMER CON CONCIENCIA (DIVERCIENCIA)
-
ALTERNATIVAS PARA O APROVEITAMENTO DO SORO DO LEITE
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANÁLISE POR ESPECTROMETRÍA DE MASAS DE 20 MOSTRAS DE SORO BIOHIDROLIZADO.
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
OBTENCIÓN DUN PREPARADO LÁCTEO FUNCIONAL A PARTIR DOS SOROS DE QUEIXERÍA
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
EFECTOS DOS FITOSANITARIOS NA CALIDADE ORGANOLÉPTICA DE VIÑOS GALEGOS
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
VALORIZAICÓN DE RESIDUOS VITIVINÍCOLAS PARA A PRODUCIÓN DE BIOSURFACTANTES E A BIORREMEDIACIÓN DE SOLOS CONTAMINADOS
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ
-
DETERMINACIÓN DE ANTIBOTRÍTICOS EN UVAS PARA VINIFICACIÓN Y VINOS
JESUS SIMAL GANDARA
-
FASE DE EXECUCIÓN DO PROXECTO DE DIVERSIFICACIÓN DOS RECURSOS AGRÍCOLAS E GANDEIROS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETECTAR E INVENTARIAR PRODUTOS E PARTICIPACIÓNS EN REUNIÓNS DE DIFUSIÓNS CON EMPRESARIOS.
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS DE LONGA DURACIÓN DE GRAN CALIDADE CON CARACTERÍSTICAS ORGANOLÉPTICAS ESTABLES, ALERXÉNICAMENTE SEGUROS, SAUDABLES E MÍNIMAMENTE PROCESADOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
AS BACTERIOCINAS COMO ESTRATEXIA ALTERNATIVA ÓS ANTIBIÓTICOS PARA O CONTROL DE INFECCIÓNS HUMANAS CAUSADAS POLOS NEUMOCOCOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
VALORACIÓN-NUTRICIÓN DOS PRODUTOS DA DIETA GALEGA NA SÚA PREPARACIÓN TRADICIONAL E RECETARIO CONTEXTOALIZADO E VALORADO NUTRICIONALMENTE
FEDERICO MALLO FERRER
2009
-
ESTUDO DE VIABILIDADE DA SÍNTESE ENZIMÁTICA DE ÁCIDOS OMEGA 3
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DESENVOLVEMENTO DUN PREPARADO INOCULANTE PARA SILOS DE HERBA E MAIZ PARA O CONTROL DE LISTERIA MONOCYTOGENES
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ESTUDO DE VIABILIDADE DA SÍNTESE ENZIMÁTICA DE DIHIDROXIACETONA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ASESORAMENTO TÉCNICO E DINAMIZACIÓN DOS GRUPOS DE TRABALLO DE ALIMENTOS FUNCIONAIS E VALORIZACIÓN DE SUBPRODUTOS DA PLATAFORMA TECNOLÓXICA GALEGA AGROALIMENTARIA (PTGAL)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INCREMENTO DO VALOR ENGADIDO DAS FROITAS DE EXPORTACIÓN E OS SEUS SUBPRODUCTOS DE PROCESADO MEDIANTE BIOTECNOLOXÍAS DE BAIXO IMPACTO
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
UN NOVO PROCEDEMENTO PARA A PRODUCCIÓN DE BIODIÉSEL A PARTIR DE ACEITES USADOS DE FRITURA CON ENZIMAS TERMOFÍLICAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
OBTENCIÓN DE PRODUTOS LÁCTEOS FUNCIONAIS ANTIHIPERTENSIVOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
III XORNADAS DOS INVESTIGADORES PARGA PONDAL E RAMÓN Y CAJAL DE GALICIA
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
GENERACIÓN BIOTECNOLOGICA DE INGREDIENTES ALIMENTARIOS A PARTIR DE RESIDUOS AGROINDUSTIRALES CONTAMINANTES
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ
-
DISTRIBUCIÓN DE PESTICIDAS APLICADOS A CULTIVOS: TRANSFERENCIA PLANTA-SUELO Y LIBERACIÓN DE INGREDIENTES ACTIVOS DESDE FORMULACIONES APLICADAS AL SUELO
JOSE EUGENIO LOPEZ PERIAGO
-
NUEVOS MATERIALES:SÍNTESIS DE NANOHIDROGELES INTELIGENTES PARA SU APLICACIÓN EN LA LIBERACIÓN DE FARMACOS ANTICANCERÍGENOS Y BACTERIOCINAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
PLAN DE MENÚS SAUDABLES E VALORADOS NUTRICIONALMENTE PARA UN SUPERMERCADO
FEDERICO MALLO FERRER
2008
-
VALORIZACIÓN DE LÍAS DE VINIFICACIÓN DESTILADAS
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS, POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 29 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
Valorización de lías de vinificación destiladas
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
ESCALADO E ENSAIOS FINAIS DE EFICACIA HIPOTENSORA DUN HIDROLIZADO DE CASEINAS LÁCTEAS INGREDIENTE ALIMENTARIO FUNCIONAL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
BIORREACTORES NO CONVENCIONALES PARA LA PRODUCCIÓN DE LIPASAS TERMOFÍLICAS; ESCALADO DEL PROCESO Y APLICACIÓN A LA OBTENCIÓN DE BIODIESEL
MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS, POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 28 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
VALORIZACION DE SOROS DE QUEIXERIA MEDIANTE A PRODUCCION DE INGREDIENTES FUNCIONAIS E PRODUCCION DE BIOETANOL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
REDUCCION DAS MINGUAS NO PROCESO DE ELABORACION DE CONSERVAS DE TUNIDOS MEDIANTE A REINCORPORACION DAS AUGAS DE COCCION EN DUAS ALTERNATIVAS DE PROCESO (07TAL004E)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
MODALIDADE NOVOS
JESUS SIMAL GANDARA
-
BIOCONSERVACIÓN DO VIÑO MEDIANTE BACTERIAS LÁCTICAS OU OS SEUS METABOLITOS AISLADAS DA MICROBIOTA PRESENTE DURANTE O PROCESO DE ELABORACIÓN DO VIÑO
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICLÍNICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOETILENO E TETRACLOROETILENO EN 19 MOSTRAS DE AGUA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
2007
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 16 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
ASESORAMENTO TECNICO DUN GRUPO DE TRABALLO DINAMIZADOR DA PLATAFORMA TECNOLOXICA GALEGA DE AGROALIMENTARIA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ESTUDO DE VIABILIDADE DO ENSILADO DO RESIDUO DO LABOREO DO MEXILÓN
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
Repercusión do emprego de "chips" de carballo sobre a composición aromática de vinos Godello
ELENA FALQUE LOPEZ
-
Aplicación de novas tecnoloxías para a conservación de productos cárnicos: Inclusión de bacteriocinas en biopolímeros para o control superficial da microbiota patógena o alterante
NELSON PEREZ GUERRA
-
LIBERACIÓN, PERSISTENCIA E TRANSPORTE NO SOLO DE FITOSANITARIOS APLICADOS EN FORMULACIÓNS TÉCNICAS
JOSE EUGENIO LOPEZ PERIAGO
-
PRODUCCIÓN ESCALADA DE PEPSINA BOVINA RECOMBINANTE CON APLICACIÓN NA FABRICACIÓN DE QUEIXOS E NA OBTENCIÓN DE PÉPTIDOS BIOACTIVOS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
DETERMINACION DE HIDROCARBUROS AROMATICOS POLICICLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO Y TETRACLOROETILENO EN 10 MUESTRAS DE AGUA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
DESENVOLVEMENTO DUN MÉTODO MOLECULAR PARA AVALIAR O EFECTO DOS ÁCIDOS ORGÁNICOS SOBRE A MICROBIOTA INTESTINAL DE POLOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DINÁMICA E DISTRIBUCIÓN DE HERBICIDAS E COBRE NUNHA CUNCA DESTINADA AO CULTIVO DA VIDE
MANUEL ARIAS ESTEVEZ
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 44 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
2006
-
INCLUSIÓN Y LIBERACIÓN CONTROLADA DE BACTERIOCINAS DESDE NANOHIDREGELES. APLICACIÓN A LA ANTIBIOTERAPIA Y A LA CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ELABORACIÓN DUN PANEL SECTORIAL DE EXPERTOS SOBRE NOVAS TECNOLOXÍAS PARA A AXENDA ESTRATÉXICA DA PLATAFORMA TECNOLÓXICA AGROALIMENTARIA GALEGA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
INFORME RELATIVO Á ELABORACIÓN DUN PANEL SECTORIAL DE EXPERTOS SOBRE NOVAS TECNOLOXÍAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
Aplicación de novas tecnoloxías para a conservación de productos cárnicos: inclusión de bactericinas en biopolímeros para o control superficial da microbiota patóxena ou alterante
NELSON PEREZ GUERRA
-
Avaliación da contaminación por pesticidas en augas de zonas de agricultura intensiva
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 40 MOSTRAS DE AUGA POTABLE
JESUS SIMAL GANDARA
-
ESTUDO DE AVALIACIÓN DA OPORTUNIDADE E NECESIDADE DE CREACIÓN DO CENTRO DE REFERENCIA GALEGO DE AUTENTICIDADE (CAPACIDADE E SEGURIDADE) ALIMENTARIA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
DISTRIBUCIÓN DE LOS FUNGICIDAS APLICADOS A CULTIVOS DE VIÑEDO: RIESGOS DE CONTAMINACIÓN ALIMENTARIA Y AMBIENTAL
JESUS SIMAL GANDARA
-
DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 38 MOSTRAS DE AUGA POTABLE.
JESUS SIMAL GANDARA
-
DESENVOLVEMENTO DUN NOVO PRODUCTO DE ALTO CONTIDO PROTEICO PARA A SÚA UTILIZACIÓN COMO MATERIA PRIMA NA ALIMENTACIÓN ANIMAL
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
REALIZACIÓN DE DETERMINACIÓNS ANALÍTICAS CORRESPONDENTES A DIVERSAS MOSTRAS DO VERQUIDO DO RÍO UMIA
JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ
-
SISTEMAS DE ENVASADO ACTIVO EMPREGANDO BACTERIOCINAS PARA O CONTROL DA MICROBIOTA ALTERANTE OU PATÓXENA DOS ALIMENTOS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
CONTAMINACIÓN POR PESTICIDAS EN ZONAS DE AGRICULTURA INTENSIVA: PROCESOS DE TRANSPORTE E DEGRADACIÓN DE SOLOS E A SÚA RELACIÓN COS NIVEIS DE AUGA E OS TUBÉRCULOS PRODUCIDOS
JESUS SIMAL GANDARA
-
PRODUCIÓN DE PREBIÓTICOS Y PROBIÓTICOS PARA A FORMULACIÓN DUN INGREDIENTE SIMBIÓTICO
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO