SIDONIA
MARTINEZ SUAREZ
PROFESOR/A TITULAR DE UNIVERSIDAD TC
MARIA INMACULADA
FRANCO MATILLA
CATEDRATICO/A DE UNIVERSIDAD TC
Publicacións nas que colabora con MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA (31)
2022
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Amino acid profile and protein quality related to canning and storage of swordfish packed in different filling media
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 107
2021
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Effects of processing step, filling medium and storage on amino acid profiles and protein quality in canned European eels
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 96
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Vitamin retention during the canning of swordfish (Xiphias gladius) with different filling media
Journal of Food Science, Vol. 86, Núm. 5, pp. 1704-1713
2020
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Fatty acid profiles and lipid quality indices in canned European eels: Effects of processing steps, filling medium and storage
Food Research International, Vol. 136
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Free amino acids and biogenic amines in canned european eels: Influence of processing step, filling medium and storage time
Foods, Vol. 9, Núm. 10
2019
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Capacidad antioxidante, flavonoides totales y carotenoides de limones cultivados en Galicia
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Parámetros de calidad de limones cultivados en Galicia
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
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Motivación y enseñanza en tecnología de los alimentos: estrategia en una sesión práctica
Nuevos desafíos en la enseñanza superior (Educación Editora), pp. 557-561
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Presentación del Grupo Interdisciplinar del Campus del Agua de la Universidad de Vigo “Investigación y Aplicación de Aguas y Aguas Termales”
Libro de actas del II Symposium Internacional de Termalismo y Calidad de Vida: Ourense (España), 20-21 de septiembre de 2017 : [STCV-II] (Universidade de Vigo), pp. 195-198
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Seminarios, sesiones prácticas y visitas a industrias en la enseñanza de la tecnología de los alimentos
Nuevos desafíos en la enseñanza superior (Educación Editora), pp. 635-639
2017
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Perfil de ácidos grasos de la anguila europea (Anguilla anguilla) de diferentes pesos
La ciencia, ingeniería y tecnología de los alimentos bajo la perspectiva de los jóvenes investigadores: II Congreso Nacional de Jóvenes Investigadores en Ciencia, Ingeniería y Tecnología de los Alimentos. [Facultad de Veterinaria, U. de León. 19 y 20 de octubre de 2017]
2016
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Lipid characteristics of dry-cured “Tocino” during the manufacturing process. Effects of salting intensity and ripening temperature
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 52, pp. 33-43
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Pez espada: pesca, composición química y valor nutricional
Servizo de Publicacións
2015
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Fatty acids, retinol and cholesterol composition in various fatty tissues of Celta pig breed: Effect of the use of chestnuts in the finishing diet
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 37, pp. 104-111
2014
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Fatty acid profile and cholesterol and retinol contents in different locations of Celta pig breed
Grasas y aceites, Vol. 65, Núm. 3
2013
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Effect of blanching methods and frozen storage on some quality parameters of turnip greens (" grelos")
LWT - Food Science and Technology, Vol. 51, Núm. 1, pp. 383-392
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The Spanish traditional cheeses: Characteristics and scientific knowledge
Handbook on Cheese: Production, Chemistry and Sensory Properties (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 123-168
2012
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Growth kinetics of heated Bacillus cereus spores in extracts acidified with different acidulants
Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 63, Núm. 2, pp. 35-41
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Los embutidos tradicionales gallegos: características bioquímicas y microbiológicas
Alimentación, equipos y tecnología, Núm. 270, pp. 22-29
2011
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Protein, amino acid, ash and mineral contents in Brassica spp. grown in Northwest Spain
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 46, Núm. 1, pp. 146-153