Publicacións (73) Publicacións de PATRICIA REBOREDO RODRIGUEZ

filter_list

2024

  1. Mostaza máis ca un mollo: Compostos bioactivos e a súa repercusión na saúde

    Proxectos INOU 2023: Investigación aplicada na provincia de Ourense (Vicerreitoría do Campus de Ourense), pp. 119-149

2023

  1. Antioxidant capacity in the bioavailable fraction as an indicator for selecting wholesomeness strawberry varieties in breeding programs

    Food Bioscience, Vol. 54

  2. Desenvolvemento de procesos para o aproveitamento e a valorización de podas da oliveira dentro dun contexto de biorrefinaría multiproduto

    Proxectos INOU 2022: Investigación aplicada na provincia de Ourense (Vicerreitoría do Campus de Ourense), pp. 101-121

  3. El proceso didáctico desde no lector hasta lector competente por medio de un ajuste en los macronutrientes

    La innovación docente en pedagogía y su contribución social mediante la transferencia de conocimientos (Dykinson), pp. 97-118

  4. Plan didáctico para aprender la composición de los alimentos a partir de objetos mágicos representados en la LIJ gallega

    Renovación pedagógica y formación del profesorado en competencias para una educación sostenible (Dykinson), pp. 67-87

  5. Recuperación e avaliación dos compostos fenólicos das podas das oliveiras autóctonas galegas

    Proxectos INOU 2022: Investigación aplicada na provincia de Ourense (Vicerreitoría do Campus de Ourense), pp. 123-144

  6. Unidad didáctica para aprehender la calidad sensorial de los alimentos con lecturas literarias

    Equilibrio social: perspectivas de análisis y mejora para las sociedades del siglo XXI (Dykinson), pp. 510-528