PATRICIA
REBOREDO RODRIGUEZ
INVESTIGADORES "RAMÓN Y CAJAL"
Publicacións (68) Publicacións de PATRICIA REBOREDO RODRIGUEZ
2023
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Antioxidant capacity in the bioavailable fraction as an indicator for selecting wholesomeness strawberry varieties in breeding programs
Food Bioscience, Vol. 54
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El proceso didáctico desde no lector hasta lector competente por medio de un ajuste en los macronutrientes
La innovación docente en pedagogía y su contribución social mediante la transferencia de conocimientos (Dykinson), pp. 97-118
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Plan didáctico para aprender la composición de los alimentos a partir de objetos mágicos representados en la LIJ gallega
Renovación pedagógica y formación del profesorado en competencias para una educación sostenible (Dykinson), pp. 66-86
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Unidad didáctica para aprehender la calidad sensorial de los alimentos con lecturas literarias
Equilibrio social: perspectivas de análisis y mejora para las sociedades del siglo XXI (Dykinson), pp. 510-528
2022
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Implementación del Aprendizaje Basado en Proyectos en la enseñanza de Química Analítica: Un caso práctico
Educar para transformar: Innovación pedagógica, calidad y TIC en contextos formativos (Dykinson), pp. 2836-2846
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Oxidative Stress Amelioration of Novel Peptides Extracted from Enzymatic Hydrolysates of Chinese Pecan Cake
International journal of molecular sciences, Vol. 23, Núm. 20
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Prolonged on-tree maturation vs. cold storage of Hass avocado fruit: Changes in metabolites of bioactive interest at edible ripeness
Food Chemistry, Vol. 394
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Singular Olive Oils from a Recently Discovered Spanish North‐Western Cultivar: An Exhaustive 3‐Year Study of Their Chemical Composition and In‐Vitro Antidiabetic Potential
Antioxidants, Vol. 11, Núm. 7
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The potential of pumpkin seed oil as a functional food—A comprehensive review of chemical composition, health benefits, and safety
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, Vol. 21, Núm. 5, pp. 4422-4446
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¿Cómo afrontar la enseñanza de la Calibración Metodológica en Química Analítica?: Visión compartida por distintas docentes del área
Educar para transformar: Innovación pedagógica, calidad y TIC en contextos formativos (Dykinson), pp. 2913-2920
2021
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Applicability of an in-vitro digestion model to assess the bioaccessibility of phenolic compounds from olive-related products
Molecules, Vol. 26, Núm. 21
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Application of the INFOGEST Standardized Method to Assess the Digestive Stability and Bioaccessibility of Phenolic Compounds from Galician Extra-Virgin Olive Oil
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 69, Núm. 39, pp. 11592-11605
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Health-promoting properties as a target for selecting strawberry cultivars in breeding programmes
Acta Horticulturae, Vol. 1309, pp. 865-868
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The teaching-learning process of the different types ofmethodological calibration in Analytical Chemistry: experiences of lecturers from two spanish universities
Actas del III Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: cambios en el proceso de enseñanza-aprendizaje de las Áreas del Conocimiento. 15-20 de noviembre de 2021
2020
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Dietary phytochemicals in colorectal cancer prevention and treatment: A focus on the molecular mechanisms involved
Biotechnology Advances, Vol. 38
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Effect of olive ripening degree on the antidiabetic potential of biophenols-rich extracts of Brava Gallega virgin olive oils
Food Research International, Vol. 137
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Evaluation of the status quo of polyphenols analysis: Part II—Analysis methods and food processing effects
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, Vol. 19, Núm. 6, pp. 3219-3240
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Evaluation of the status quo of polyphenols analysis: Part I—phytochemistry, bioactivity, interactions, and industrial uses
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, Vol. 19, Núm. 6, pp. 3191-3218
2019
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Autophagy in human health and disease: Novel therapeutic opportunities
Antioxidants and Redox Signaling, Vol. 30, Núm. 4, pp. 577-634
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Corrigendum to “Genotypic and phenotypic identification of olive cultivars from north-western Spain and characterization of their extra virgin olive oils in terms of fatty acid composition and minor compounds” (Scientia Horticulturae (2018) 232 (269–279), (S0304423818300219), (10.1016/j.scienta.2018.01.015))
Scientia Horticulturae