Centro de investigación
CISPAC
Publicacións (56) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2012
-
"Grammars of Exchange": The "Oriental Woman" in the global market
Cultural Grammars of Nation Diaspora and Indigeneity in Canada (Wilfrid Laurier University Press), pp. 83-96
-
A formación en xénero e o xénero na formación: unha achega feminista sobre a elaboración do plano de estudos do grao en linguas estranxeiras
I Xornada de Innovación Educativa en Xénero (Unidade de Igualdade), pp. 45-55
-
A literatura xuvenil popular e os contidos en relación coa eduación afectiva. Análise da saga Crepúsculo
Revista galega de educación, Núm. 54, pp. 43-46
-
Active odorants in Mouratón grapes from shoulders and tips into the bunch
Food Chemistry, Vol. 133, Núm. 4, pp. 1362-1372
-
Anthocyanins and flavonols berries from Vitis vinifera L. cv. Brancellao separately collected from two different positions within the cluster
Food Chemistry, Vol. 135, Núm. 1, pp. 47-56
-
Análisis de la oferta de turismo cinematográfico en la feria internacional del turismo cultural
Destination branding heritage and authenticity
-
Análisis de las motivaciones para certificar la marca ''Q de calidad turística'': sector de alojamiento
Investigaciones europeas de dirección y economía de la empresa, Vol. 18, Núm. 1, pp. 101-121
-
Aroma potential of Brancellao grapes from different cluster positions
Food Chemistry, Vol. 132, Núm. 1, pp. 112-124
-
Aroma profile of Garnacha Tintorera-based sweet wines by chromatographic and sensorial analyses
Food Chemistry, Vol. 134, Núm. 4, pp. 2313-2325
-
Balnearios españoles, beneficios percibidos de certificarse en la "Q de calidad turística": análisis empírico
Estudios Turísticos, Núm. 192, pp. 89-112
-
Beneficios percibidos polo sector de aloxamento turístico español da implantación dun sistema de xestión da calidade
Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 21, Núm. 2, pp. 61-84
-
Canada in Galicia? Or Galicia in Canada? Translating Erín Moure
Canada and Beyond: a Journal of Canadian Literary and Cultural, Vol. 2, Núm. 1, pp. 69-95
-
Changes of the sensorial attributes of white wines with the application of new anti-mildew fungicides under critical agricultural practices
Food Chemistry, Vol. 130, Núm. 1, pp. 139-146
-
Comidas inolvidables: la construcción de una metodología para analizar las experiencias de comer fuera de casa
Estudios y perspectivas en turismo, Vol. 21, Núm. 4, pp. 802-824
-
Creación y desarrollo de productos turísticos: innovación y enfoque experiencial
Asociación Española de Expertos Científicos en Turismo (AECIT)
-
Da alegoria da mulher ao sublime feminino na obra de José Saramago: sobre a tentativa de reabilitação histórica da mulher em "Memorial do convento"
Sementar para os que veñan: homenaxe a Camiño Noia (Servizo de Publicacións), pp. 67-90
-
Desarrollo de una politica de gestión de crisis para desastres en el turismo
Tourism & Management Studies, Núm. 8, pp. 10-18
-
Dynamic headspace/GC-MS to control the aroma fingerprint of extra-virgin olive oil from the same and different olive varieties
Food Control, Vol. 25, Núm. 2, pp. 684-695
-
El fenómeno 2.0 en el sector turístico.
Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 10, Núm. 3, pp. 225-237
-
El turismo activo como modalidad turística en expansión: análisis de la oferta de turismo activo en España
Contabilidad y Negocios: Revista del Departamento Académico de Ciencias Administrativas, Vol. 7, Núm. 13, pp. 59-70