Publicacións (38) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2013

  1. "Q de calidad turística": barreras a la implantación y certificación

    Cuadernos de turismo, Núm. 32, pp. 11-35

  2. A Ribeira Sacra como destino turístico: análise desde a perspectiva dos seus visitantes

    Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 22, Núm. 1, pp. 11-30

  3. Alojamiento rural: barreras a la implantación y certificación de la "Q de calidad turística"

    Journal of Tourism Analysis = Revista de Análisis Turístico, Núm. 15, pp. 13-24

  4. Antígona revisitada. Um estudo indispensável da autoria feminina em Portugal

    Abriu: estudos de textualidade do Brasil, Galicia e Portugal, Núm. 2, pp. 143-147

  5. Análisis de las relaciones de dependencia entre los factores críticos de la calidad y los resultados: sector de alojamiento turístico en España

    Investigaciones europeas de dirección y economía de la empresa, Vol. 19, Núm. 2, pp. 74-89

  6. Aroma biogenesis and distribution between olive pulps and seeds with identification of aroma trends among cultivars

    Food Chemistry, Vol. 141, Núm. 1, pp. 637-643

  7. Balnearios españois, motivacións para certificarse na "Q de Calidade Turística": análise empírica

    Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 22, Núm. 2, pp. 119-140

  8. Calidad de la experiencia en los hoteles termales de Galicia, España: un análisis a través de la reputación online

    Estudios y perspectivas en turismo, Vol. 22, Núm. 3, pp. 492-525

  9. Concentrations of aroma compounds and odor activity values of odorant series in different olive cultivars and their oils

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 61, Núm. 22, pp. 5252-5259

  10. Critical review on the environmental fate of quaternary ammonium herbicides in soils devoted to vineyards

    Environmental Science and Technology, Vol. 47, Núm. 10, pp. 4984-4998

  11. Development of a LC-ESI-MS/MS approach for the rapid quantification of main wine organic acids in human urine

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 61, Núm. 27, pp. 6763-6768

  12. Economic profitability of accessible tourism for the tourism sector in Spain

    Tourism Economics, Vol. 19, Núm. 6, pp. 1385-1399

  13. Effects of Sedimentation Plus Racking Process in the Extra Virgin Olive Oil Aroma Fingerprint Obtained by DHS-TD/GC-MS

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 6, Núm. 5, pp. 1290-1301

  14. Effects of ascorbic acid on the microstructure and properties of SDS micellar aggregates for potential food applications

    Food Research International, Vol. 50, Núm. 1, pp. 143-148

  15. Effects on colour and phenolic composition of sugar concentration processes in dried-on- or dried-off-vine grapes and their aged or not natural sweet wines

    Trends in Food Science and Technology, Vol. 31, Núm. 1, pp. 36-54

  16. El consumo audiovisual de los españoles y su posible uso como soporte publicitario de productos y marcas

    Redmarka: revista académica de marketing aplicado, Núm. 10, pp. 3-20

  17. Energy analysis of organic farming in Andalusia (Spain)

    Agroecology and Sustainable Food Systems, Vol. 37, Núm. 2, pp. 231-256

  18. Evolution of colour and phenolic compounds during Garnacha Tintorera grape raisining

    Food Chemistry, Vol. 141, Núm. 3, pp. 3230-3240

  19. Evolution of flavonoids in Mouratón berries taken from both bunch halves

    Food Chemistry, Vol. 138, Núm. 2-3, pp. 1868-1877

  20. Evolution of the aromatic profile in Garnacha Tintorera grapes during raisining and comparison with that of the naturally sweet wine obtained

    Food Chemistry, Vol. 139, Núm. 1-4, pp. 1052-1061