Centro de investigación
CISPAC
Publicaciones (38) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2013
-
"Q de calidad turística": barreras a la implantación y certificación
Cuadernos de turismo, Núm. 32, pp. 11-35
-
A Ribeira Sacra como destino turístico: análise desde a perspectiva dos seus visitantes
Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 22, Núm. 1, pp. 11-30
-
Alojamiento rural: barreras a la implantación y certificación de la "Q de calidad turística"
Journal of Tourism Analysis = Revista de Análisis Turístico, Núm. 15, pp. 13-24
-
Antígona revisitada. Um estudo indispensável da autoria feminina em Portugal
Abriu: estudos de textualidade do Brasil, Galicia e Portugal, Núm. 2, pp. 143-147
-
Análisis de las relaciones de dependencia entre los factores críticos de la calidad y los resultados: sector de alojamiento turístico en España
Investigaciones europeas de dirección y economía de la empresa, Vol. 19, Núm. 2, pp. 74-89
-
Aroma biogenesis and distribution between olive pulps and seeds with identification of aroma trends among cultivars
Food Chemistry, Vol. 141, Núm. 1, pp. 637-643
-
Balnearios españois, motivacións para certificarse na "Q de Calidade Turística": análise empírica
Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 22, Núm. 2, pp. 119-140
-
Calidad de la experiencia en los hoteles termales de Galicia, España: un análisis a través de la reputación online
Estudios y perspectivas en turismo, Vol. 22, Núm. 3, pp. 492-525
-
Concentrations of aroma compounds and odor activity values of odorant series in different olive cultivars and their oils
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 61, Núm. 22, pp. 5252-5259
-
Critical review on the environmental fate of quaternary ammonium herbicides in soils devoted to vineyards
Environmental Science and Technology, Vol. 47, Núm. 10, pp. 4984-4998
-
Development of a LC-ESI-MS/MS approach for the rapid quantification of main wine organic acids in human urine
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 61, Núm. 27, pp. 6763-6768
-
Economic profitability of accessible tourism for the tourism sector in Spain
Tourism Economics, Vol. 19, Núm. 6, pp. 1385-1399
-
Effects of Sedimentation Plus Racking Process in the Extra Virgin Olive Oil Aroma Fingerprint Obtained by DHS-TD/GC-MS
Food and Bioprocess Technology, Vol. 6, Núm. 5, pp. 1290-1301
-
Effects of ascorbic acid on the microstructure and properties of SDS micellar aggregates for potential food applications
Food Research International, Vol. 50, Núm. 1, pp. 143-148
-
Effects on colour and phenolic composition of sugar concentration processes in dried-on- or dried-off-vine grapes and their aged or not natural sweet wines
Trends in Food Science and Technology, Vol. 31, Núm. 1, pp. 36-54
-
El consumo audiovisual de los españoles y su posible uso como soporte publicitario de productos y marcas
Redmarka: revista académica de marketing aplicado, Núm. 10, pp. 3-20
-
Energy analysis of organic farming in Andalusia (Spain)
Agroecology and Sustainable Food Systems, Vol. 37, Núm. 2, pp. 231-256
-
Evolution of colour and phenolic compounds during Garnacha Tintorera grape raisining
Food Chemistry, Vol. 141, Núm. 3, pp. 3230-3240
-
Evolution of flavonoids in Mouratón berries taken from both bunch halves
Food Chemistry, Vol. 138, Núm. 2-3, pp. 1868-1877
-
Evolution of the aromatic profile in Garnacha Tintorera grapes during raisining and comparison with that of the naturally sweet wine obtained
Food Chemistry, Vol. 139, Núm. 1-4, pp. 1052-1061