Publicaciones en las que colabora con María Gómez Vázquez (20)

2021

  1. Lipid and Oxidative Methods to Assess the Stability of “Lacon”

    Food Analytical Methods, Vol. 14, Núm. 12, pp. 2439-2460

2016

  1. Effect of commercial starter cultures on volatile compound profile and sensory characteristics of dry-cured foal sausage

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 96, Núm. 4, pp. 1194-1201

2012

  1. Efecto de la inclusión de castaña en la dieta de finalización del cerdo de raza celta sobre los procesos lipolíticos y autooxidativos que tienen lugar durante la elaboración de los productos cárnicos crudo-curados

    Efecto de la inclusión de castaña en la dieta de finalización del cerdo de raza celta sobre los procesos lipolíticos y autooxidativos que tienen lugar durante la elaboración de los productos cárnicos crudo-curados

  2. Effect of packaging conditions on shelf-life of fresh foal meat

    Meat Science, Vol. 91, Núm. 4, pp. 513-520

  3. Shelf life of fresh foal meat under MAP, overwrap and vacuum packaging conditions

    Meat Science, Vol. 92, Núm. 4, pp. 610-618