Publicacións nas que colabora con María Gómez Vázquez (20)

2021

  1. Lipid and Oxidative Methods to Assess the Stability of “Lacon”

    Food Analytical Methods, Vol. 14, Núm. 12, pp. 2439-2460

2016

  1. Effect of commercial starter cultures on volatile compound profile and sensory characteristics of dry-cured foal sausage

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 96, Núm. 4, pp. 1194-1201

2012

  1. Efecto de la inclusión de castaña en la dieta de finalización del cerdo de raza celta sobre los procesos lipolíticos y autooxidativos que tienen lugar durante la elaboración de los productos cárnicos crudo-curados

    Efecto de la inclusión de castaña en la dieta de finalización del cerdo de raza celta sobre los procesos lipolíticos y autooxidativos que tienen lugar durante la elaboración de los productos cárnicos crudo-curados

  2. Effect of packaging conditions on shelf-life of fresh foal meat

    Meat Science, Vol. 91, Núm. 4, pp. 513-520

  3. Shelf life of fresh foal meat under MAP, overwrap and vacuum packaging conditions

    Meat Science, Vol. 92, Núm. 4, pp. 610-618